Pretraži

Sha o finansijskom gubitku i da li se video sa bivšom ženom

Showbiz
0
Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Popularni reper Sha nikada nije krio da je njemu ljubav preča od novca, što je i dokazao poslednji put kada je bio u rijalitiju, a sada je otkrio koliko je para izgubio u proteklih godinu dana, koji su za njega bili dosat turbulentni. 

  • Mogu ti reći da sam dobro, s obzirom na sve što se izdešvalo. Izgubio sam dosta, i finansijski i emotivno, sve u par meseci, godinu dana… Ali dobro, to je sve život. Nikad nisam bio u nekom fazonu para i da me mnogo boli kad to izgubim, ali emotivno, to je ono što je najviše izgubljeno, pare uvek dođu. Bavim se poslom koji volim, uspešan sam, ali kada bi pričali o cifri, izgubio sam oko 200-300 hiljada evra za ovih godinu dana, otprilike. Ali, znaš kako kažu, sve za ljubav – rekao je Nenad, gostujući u jednoj emisji. 


Bivši rijaliti učesnik prevario je svoju bivšu suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a sada se dotako Ivane i njihovog odnosa nakon njegovog izlaska iz rijalitija. 

  • Pazi, što se tiče bivše supruge, nismo se nijednom čuli po izlasku iz "Zadruge", ona ima svoj život, neka radi šta hoće, ima pravo na sve, ja se u to ne mešam. Svi su očekivali da se mi sretnemo, čak sam i ja mislio da će do toga doći, ali nema potrebe za tim. Oboje smo nastavili svojim putem, mada jeste mi bilo čudno to njeno viđanje sa Vladimirom Tomovićem, nije mi u njenom fazonuda se slika i snima, da se igra tih igara, a da li postoji neka emocija između njih, u to ne ulazim i ne zanima me – izjavio je Sha i ispričao kako je protekao njihov razvod: 

  • Rešili smo sve brakorazvodnom parnicom, nikoga nisam ostavio na ulici, ispao sam fer. Ne znam da li ćemo se ikada sresti, ali ako se to desi, nema tu šta puno da se objašnjava. Desilo se šta se desilo, to je život, ti srcu ne možeš da zabraniš u koga će i kada da se zaljubi, nisam ni prvi ni poslednji kome se to desilo. To je svakodnevnica, ali svi tu kriju, ali ja sam osuđen kao da sam ubio nekoga – rekao je reper. 

Kako su on i Tara Simov stavili tačku na njihov ljubavni odnos, Sha je otkrio da li se čuju i kako je reagovao na to da Tara ima novog dečka. 

 Videli smo se za neke haljine, ja sam joj to odneo, video psa, nju, i nakon toga smo se razišli i prekinuli komunikaciju. Čuo sam da ima i dečka, ali ja sa bivšim devojkama ne mogu da budem prijatelj, ili sam dečko ili ništa. Ne mogu da kažem da se sve totalno ugasilo, ali nakon tog saznanja da ima dečka, emocije nisu kao što su nekad bile. U prvom trenutku mi je bilo čudno da ima dečka, nije mi bilo svejedno, ali nakon dan-dva sam shvatio da idem dalje i samo sam okrenuo muzici – zaključio je Aleksić. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz