Pretraži

Severina progovorila o se*s snimku iz 2004. godine

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Iako ne voli puno da priča na tu temu, Severina se ipak prisetila tog perioda.– Nikad nisam tražila da moja intima izađe napolje. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kada nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesrećni snimak s broda – priča Severina, koja dalje navodi na koji način su joj prijatelji, ali i majka svojevremeno davali podršku:

– Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: "Mala, koji su to nedorasli mladići? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko to izmišlija?" Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: "Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati" Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: "Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?" Majka je bila najpreciznija, rekla je: "Ajde, ćero, jednom ćemo se tome smejati." I smejemo se danas – dodala je ona.

Ipak, ovaj događaj joj nije oduvek bio smešan.

  • Ali tad nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti – zaključila je pevačica u intervjuu za domaće medije.

     

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz