Pretraži

„SEVERIN MI JE JAKO DRAG“: Teodora Popovska iskreno o odnosu sa Severinom Janjetovićem (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/t.popovska

Poznato je da mladi učesnik muzičkog takmičenja ima devojku i da je srećno i emotivno ispunjen. 



Upravo iz tog razloga pratiocima se nije svideo njegov susret sa influenserkom Teodorom Popovskom, te je ona odlučila da objasni fanovima kakav je zapravo odnos između njih.

 – Što se tiče cele Severin situacije odbijam da poverujem da ljudi zaista misle da bi se iko javno muvao sa tuđim dečkom u emisiji. Video je vidno isceniran i njegova devojka je kao što vidite bila okej sa tim – ljutito je obrazložila tiktokerka.

Teodora je dodala da im je cilj bio da nasmeju publiku i da je poenta celog videa bio marketinški trik

 – Cilj je bio da u vidu "Brak na neviđeno" nasmejemo publiku i poguramo Severina kroz show. Severin mi je jako drag i poštujem njegovu vezu, što govori naš odnos iza kamera. Nemojte da verujete svemu što vidite na internetu pogotovu ako se iz aviona vidi da je marketinški trik – napisala je ona.
 

@wolfdoraa

i žao mi je ako sam razočarala ljude koji me podržavaju, ali ako me duže pratite niste ni mogli da nasednete na ovo 🤍 #foryou #fyp
♬ bleeding love – layla

Podsećamo, influenserka Teodora Popovska odgovarala je na pitanja fanova na Instagramu, među kojima su se našla i ona privatne prirode. Ona je odlučila da otkrije da li je ljubomorna pa je istakla sledeće:

– Bila sam dok sam bila nesigurna u sebe. Sada nemam problem sa tim, lakše će neka situacija da me povredi nego što ću izljubomorisati – rekla je Teodora.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz