Pretraži

Šeron Stoun i srpski zet igraće glavne uloge u filmu ,,Janjičar“

Showbiz
0
Photo: Instagram/ sharonstone

U toku su pregovori i sa slavnom glumicim Šeron Stoun, koja bi u filmu tumačila lik Kristijanove majke. 

  • Kristijan je već prihvatio ulogu u budućem filmskom hitu, čije je radnja smeštena pred kraj 17. veka, dok su pregovori sa Šeron na samom početku. Ona bi trebalo da igra Bejlovu majku, iako je starija od njega samo 16 godina, to se uklapa u Gaginu viziju lika, jer su u to vreme devojke mlade rađale.

Reditelj Gaga Antonijević potvrdio je vest da će se velika glumačka imena pojaviti u našem filmu. 

– Već 20 godina radim na scenariju za film Janjičar i to zajedno sa Kristijanom Bejlom. On je nedavno završio snimanje jednog filma u Australiji i sada čekam da mi javi datum kada bi mogao da krene sa radom na ovom projektu, rekao je Gaga i dodao:

– Bejl bi trebalo da igra Srbina kojeg Turci odvode u Instanbul, gde postaje paša u njihovoj vojsci. U jednom trenutku ga sultan vraća u Srbiju u rodni kraj, da zajedno sa turskom vojskom uguši bunu koju su Srbi digli. Tu kreće njegov sudar s prošlošću. Tada će biti u velikoj moralnoj dilemi šta da uradi – otkrio je i reditelj.

Film bi trebao da počne da se snima sledeće godine, na lokacijama Srbije i Turske.

Podsetimo, Kristijan Bejl je oženio Srpkinju Sandru Blažić, koju je upoznao 1994. godine na snimanju filma ,,Male žene" gde je ona radila kao asistent Vinoni Rajder. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz