Pretraži

Sergej Pajić otkrio da li je preboleo Uki Q (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ pajicsergej_official

Sergej i Uki Q bili su jedan od omiljenih parova na influens sceni, a mnogi njihovi fanovi bili su razočarani kada su saznali za njihov raskid. 

Početkom leta došao je kraj njihovoj vezi, a oni su to objavili nedavno. Nakon raskida, njih dvoje su se sreli na IDJTV žurki, a sada je Sergej otkrio kako se osećao kada su se sreli. 

Bilo mi je drago kada sam je video. Video sam dragu osobu. Nismo se dugo čuli i odlučili smo da više nećemo da se izbegavamo i sad smo kul. 

Pevač je bio iskren i kada je reč o tome da li je preboleo raskid sa Uki Q, te je priznao da mu je bilo teško.

Poprilično da, mislim bilo mi je teško i bude trenutaka kada mi je teško, ali fokusiram se na neke druge stvari, na muziku, na rad, bukvalno ne izlazim iz studija po ceo dan, tako da nemam vremena da razmišljam o bilo čemu drugom. 

S obzirom da je Uki Q u IDJHOT emisiji otkrila da bi sarađivala sa Sergejem kada je muzika u pitanju, a sada je i Sergej rekao kakav je njegov stav po tom pitanju. 

Pa šta znam. Što da ne. Ali opet kažem hoću da izbacim samo svoju muziku, da se posvetim samo sebi i nikom drugom. 

Šta je još Sergej Pajić rekao o svojoj tetovaži koju vezuju za Uki Q, kao i šta mu najviše nedostaje iz veze sa Unom, kao i ko je po njegovom mišljenju trenutno najaktuelniji na sceni od mlađe generacije, možete pogledati u nastavku, u novom izdanju IDJHOT-a. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz