Pretraži

ŠER KIDNAPOVALA SOPSTVENOG SINA: Svi detalji neobičnog događaja izneti na suđenju

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Cher Fan Club

Trenutno je u toku njihova brakorazvodna parnica, prilikom čega je Marijelanđela King iznela šok tvrdnje na račun pevačice. Kako Marijelanđela tvrdi ona i dalje ne zna gde se njen suprug Elajdža Blu Alman nalazi.Elajdža, mlađi sin pevačice Šer kojeg je dobila u braku sa drugim suprugom, pokojnim Gregom Almanom, godinama vodi bitku sa narkoticima. Šer, zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje, svojevremeno je unajmila obezbeđenje da stoji ispred hotela u kojem je živeo, "kako bi pazilo šta radi i gde ide".

Marijelanđela je sada ispričala da je krajem 2022. godine radila na pomirenju sa suprugom, kada su u hotelsku sobu u Njujorku "uletela četvorica muškaraca i otela Elajdžu".

"Jedan od njih mi je rekao da ih je unajmila Elajdžina majka".

Četiri dana nakon ovog incidenta Kingova je dala izjavu.

Ne znam gde se nalazi moj suprug. Razumem da se porodica trudi da mu pomogne, nalazi se u nekoj ustanovi, ali nisu mi rekli gde. Samo želim ono što je najbolje za mog supruga.

Šer se nikada ovim povodom nije oglašavala, ali mediji prenose da se na potez "kidnapovanja" sina odlučila nakon što je pronađen bez svesti ispred hotela. Radnici hotela su izjavili da su svakodnevno javljali Šer kada bi zatekli Elajdžu da "luta oko hotela" ili "ostane bez svesti".

Elajdža se trenutno nalazi na rehabilitaciji, a jednom prilikom je otkrio da je počeo da konzumira narkotike kada je imao 11 godina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz