Pretraži

SENIDI PRETE SMRĆU? Oglasio se pevačicin tim povodom novog skandala

Showbiz
0
Photo: Instagram/senida_h

Naime, poslednjih meseci pevačica je na udaru nepredvidivih rizičnih situacija, pa je, između ostalog, nedavno na njenom nastupu u Prnjavoru, u Bosni i Hercegovoni, bačen suzavac dok je ona pevala na bini, o čemu smo pisali OVDE

Iako još uvek nije poznato da li se incident dogodio zbog nje ili nekog drugog lica, to je zataškano, a iz njeog tima su demantovali ove navode

Prema pisanju medija, Senidah je pre nekoliko dana dobila uznemirujuće pretnje smrću putem SMS poruke, u kojoj je nepoznata osoba napisala da će sledeći put dobiti „metak u čelo“.



  • Senidah se poslednjih meseci ne eksponira jer se navodno nekom zamerila. Ranije je bila mnogo aktivnija na društvenim mrežama, a sada više ne reklamira ni gostovanja u klubovima i na festivalima. Priča se da se krije od nekih ljudi kojima se zamerila. Kada je dobila preteće poruke nije joj bilo svejedno, jer ni sama ne zna da li to neko namerno radi da bi je zaplašio ili stvarno ima najgoru nameru – otkriva jedan pevačicin prijatelj.

Iz njenog tima su se ponovo oglasili i opet demantovali navode da se pevačica zamerila "estradnoj mafiji". 

  • Stvarno ne znam ko i zašto u poslednje vreme plasira razne neistine o Senidi i odakle to potiče. Ono što mogu da kažem jeste da je sve u najboljem redu. Senida se ponaša normalno, non-stop smo zajedno i bez pratnje obezbeđenja, iako mnogi spekulišu drugačije… Svi navodi o navodnim pretnjama na Senidin račun su čista laž i demantujem da je dobijala bilo kakve pretnje, poruke o "metku u čelo" i slične stvari – ponovo su demantovali iz njenog tima. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz