Pretraži

Senida predložena za članicu Gremi Akademije od strane američkog glumca!

Showbiz
0
Photo: Instagram/senida_h

Adam Devenport je u toku pandemije korona virusa rešio da se iz Amerike preseli u Beograd, u kom boravi više od osam meseci, a čim je došao u Beograd, čuo je Senidine pesme, te ne krije da je oduševljen njenom pojavom i glasom. 



On je istakao da je bio u taksiju kada je čuo jednu njenu pesmu i dodao da su ga potpuno iznenadile emocije u njenom glasu.

Naime, glumac je član Gremi asocijacije, pa ima pravo da svake godine predloži dva muzičara za ulazak u Gremi udruženje. Ove godine, odlučio je da među njima bude popularna pevačica sa naših prostora – Senida Hajdarpašić.

– Sve to mi je bilo vrlo originalno i izuzetno sveže, dopala mi se njena saradnja sa Dinom Merlinom i mislim da na svetu nema nekog sličnog njoj, tako da mi je bilo logično da je imenujem za člana Gremi akademije – objasnio je Devenport gostujući u jednoj emisiji na RTS-u, a na ovu temu se osvrnuo na svom Instagram profilu. 

  • Današnja tema je uključivala zašto sam nominovao Senidu za članicu Gremi Akademije. Sve što radi, ona i ne postoji niko kao ona na svetu – napisao je on na svom Instagramu. 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz