Pretraži

SELFI MOG ŽIVOTA: Aleksandra Prijović podelila emotivan trenutak sa koncerta, a evo gde je otišla pravo iz Arene (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic


Aleksandra nijednog trenutka nije krila emocije, pa je čak u par navrata i zaplakala.

Podršku su joj pružile sve kolege, ali najveća podrška su joj bili njeni članovi porodice koji su došli da je podrže. Tu se našao i njen sin čije ju je prisustvo i te kako raznežilo.

Njeni baka i deka su bili njena najvatrenija publika sva tri dana i u glas sa ostatkom publike pevali sve njene hitove.

Iako je dugi niz godina na sceni Aleksandra je priznala publici da ima tremu, ali da oseća svu energiju koju joj šalju i da baš zbog toga "treperi", nakon čega je odlučila da ovekoveči taj trenutak i kako je u opisu slike napisala ''Selfi mog života''.

 

Na fotografiji možemo videti kako Aleksandra nasmejano pozira i pokušava da uhvati u kadar celu arenu. 

Niko od pratilaca nije ostao imun na fotografiju, pa se čak i Jelena Đoković oglasila sa komentarom na Aleksandrinoj slici.

Jelena je ostavila kratak komentar ''Bravoooooo'' ispod Aleksandrine slike, a komentari pratilaca i njenih kolega su se samo nizali i naravno svi su bili pozitivni.

Očigledno je da je Aleksandra napravila bum sa ova tri velika koncerta u Beogradu, a sa svih strana možemo samo pohvale da čujemo i pročitamo.

Snimci i fotke sa koncerta od strane publike su preplavili društvene mreže, pa nam je definitivno jasno da su svi oduševljeni i da su uživali.

 

Printscreen/instagram:aleksandraprijovic

Printscreen/instagram:aleksandraprijovic

 

Od Aleksandre su očekivali da će 3. dan nakon svog ujedno i poslednjeg koncerta u Beogradu otići u neki provod, ali je ona razuverila sve i podelila dirljivu fotografiju kako nakon poslednjeg koncerta uživa sa bakom i dekom. Očigledno da joj je na kraju najviše prijalo da uživa sa svojom porodicom

Na podeljenoj fotografiji je napisana njena dirljiva izjava ''Najveća želja u životu mi je bila da vi, bako i deko, doživite moj uspeh. Volim vas.''

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz