Pretraži

Selena Gomez i Beni Blanko se verili!? Pevačica objavila fotografiju iz kupatila, a jedan detalj privukao je posebnu pažnju fanova

Showbiz
0
selena gomez, beni blanko

Glumica i pevačica Selena Gomez objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa svojim dečkom, a zbog jednog detalja njeni fanovi tvrde da sada ima status verenika.

Početkom decembra 2023. godine, popularna glumica, pevačica i bjuti mogul potvrdila je vezu sa muzičkim producentom Benijem Blankom i iznenadila fanove vestima da ova romansa traje gotovo pola godine.

Od tada, par ne prestaje sa javnim izlivima ljubavi i pokazivanjem nežnosti, ali su brojnim postupcima do sada pokrenuli bezbroj spekulacija, tračeva i nagađanja, a njena poslednja objava navela je fanove da posumnjaju da se pevačica zapravo verila.

Naime, pevačica je na svom Instagram story-u objavila fotografiju sa svojim dečkom. Ona je pozirala u ogledalu kupatila dok se Beni video u pozadini, a u opisu je napisala:

„Noćni izlazak“

Foto: Instagram printscreen/selenagomez

I premda je ova fotografija po mišljenjima mnogih njenih fanova „veoma slatka“, ipak jedan detalj je privukao naročitu pažnju. Naime, ona je preko prsta gde inače treba da stoji verenički prsten stavila emotikon srca, što je navelo njene fanove da posumnjaju da ona zapravo skriva verenički prsten.

Podsetimo se, premda se Selena čini veoma srećna u ovoj vezi i neprestano na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa dečkom nazivajući ga „ljubavi svog života“, ipak mnogi njeni fanovi nisu baš zadovoljni pevačicinim izborom.

Naime, oni su više puta putem društvenih mreža komentarisali njegov stajling, pozivajući Selenu da ga nauči da se oblači, a nedavno je jedan prozivka na Tiktkoku privukla čak i njenu pažnje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Naime, neki fanovi su objavili jedan njen snimak iz mlađih dana, a u opisu su napisali:

„Znam da i ti znaš da u to vreme nikada ne bi bila verena sa Benijem“, pisalo je ispod objave, na šta je Selena odgovorila:

„Malo me zasmejava ovo, jer sam tada bila veoma depresivna“, istakla je glumica tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz