Pretraži

SEDAMNAEST GODINA KASNIJE : Sve je spremno za venčanje JLO i Bena Afleka

Showbiz
0
Screenshot: Instagram

Da su pripreme pri samom kraju svedoče i navodi kako je pevačica već odabrala deveruše za dan kada će glumcu izreći sudbonosno „da“.

Prema rečima izvora za pomenuti medij, Džej Lo se nije previše dvoumila oko toga koje devojke će na venčanju zasijati u ulogama deveruša.

  • Venčanje je u potpunosti podređeno porodici pa tako Džen i Ben žele da njihova cela porodica bude uključena u ovaj veliki dan. Dženifer je odlučila da deveruše budu njena 12-godišnja ćerka Ema kao i Benove ćerke, 15-godišnja Vajolet i 12-godišnja Serafina.


  • Nije zaboravila ni na sinove, svog 12-godišnjeg Maksa i Benovog devetogodišnje Sejmjuela koji će na venčanju takođe imati posebne uloge – ispričao je izvor za pomenuti medij i dodao kako bi Benov venčani kum trebalo da bude njegov mlađi brat, takođe glumac, Kejsi Aflek.
Osim navedenih, na venčanju trebalo bi da se nalazi i njen bivši suprug, muzičar Mark Entoni, a i i njen otac koji bi trebao da je odvede do oltara.

„Woman’s Day“ navodi i kako osim Majamija, par razmatra i opciju venčanja u Santa Barbari, a Lopez je odlučna i da se venčanje održi u Crkvi.

Podsećamo, glasine o obnovljenoj romansi nakon 17 godina, krenule su pre nekoliko nedelja kada su paparaci snimili Džej Lo i Bena na romantičnom vikendu, a nekoliko nedelja nakon samih govorkanja i spekulacija glumica je potvrdila ove glasine tako što je za svoj pedeset i drugi rođendan objavila fotografiju sa Benom na kojoj se ljube na jahti, te tako i ozvaničila novu/staru vezu sa Aflekom. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz