Pretraži

„SAZNALA SAM ZA PREVARU DOK MI JE TATA BIO U BOLNICI“: Šakira progovorila o najtežem životnom periodu

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

Pevačica je prošle godine, u junu, objavila da se rastaje od dugogodišnjeg partnera, sa kojim ima dva sina, Žerara Pikea i od tad mnogi detalji njihovog privatnog života su isplivali u javnost.



Šakira je navodno fudbalera uhvatila u prevari sa 24-godišnjakinjom Klarom Čiom. Ona je svoja osećanja pretočila u pesmu koja je vrlo brzo postala jedna od najslušanijih na svetskim top listama i predstavlja pravu osvetničku himnu prevarenim ženama.

Šakira je nedavno u jednom intervjuu za španski magazin otkrila da joj se svet urušio i sve joj se skupilo u istom vremenskom periodu.

Sve se desilo odjednom. Moj dom se raspadao. Kroz medije sam saznala da sam izdana dok je moj otac bio u bolnici. Čovek koga sam najviše volela u životu – moj otac – me je napuštao onda kada mi je najviše trebao. Nisam mogla da pričam sa njim, mojim najboljim prijateljim, ili da zatražim savet kada mi je bio potreban – rekla je pevačica.

Na sreću, njen otac je ozdravio i još uvek je uz nju, a i na privatnom planu se situacija smirila. Šakira je sada slobodna i uživa u odrastanju svojih sinova. Ipak, ona je navela što žali što joj se nije ostvarila ljubav kakvu imaju njeni roditelji.

Moj otac je najbolji primer otpornosti, a moja majka je bila uz njega dan i noć. Oni su odraz sna koji se meni nije ostvario. Ali se nadam da su mojoj deci uzor što se tiče ljubavi i posvećenosti životu i vezama – dodala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz