Pretraži

„SAVRŠENA KOMBINACIJA“: Rasta i Cvija ukrstili glasove u pesmi „Ona“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Balkaton

Nakon duže pauze Stefan Đurić Rasta vratio se na muzičku scenu i juče je objavio svoju duetsku pesmu sa popularnim kolegom Stefanom Cvijovićem Cvijom.



Oboje su poznati po tome što su svojom autentičnošću ostavili pečat na javnoj sceni, a sudeći po velikom broju pregleda koje je pesma ostvarila za kratak vremenski period na platformi "Jutjub" duet preti da postane ozbiljan hit.

Kada je u pitanju sama numera, ona je u njIhovom karakterističnom stilu. Mnoge je oduševio sam tekst koji govori o fatalnoj ljubavi, a sudeći po komentarima fanova, reakcije na pesmu su i više nego odlične.

Screenshot: Youtube/ IDJVideos

Screenshot: Youtube/ IDJVideos


– Jako dobar i opušten ritam, na prvo slušanje fenomenalna. Savršena kombinacija, Rasta i Cvija skupa u duetu. Predobra pesma, predobar vajb. Hit kao i uvek – samo su neki od komentara fanova.

Podsećamo, Rasta i Cvija su nekoliko puta do sada snimali duete, a svi pamtimo kada su pre 12 godina snimili duet "Upoznaj moj svet". Takođe, između ostalog, ukrstili su glasove i u pesmi "Tako dobro", koja broji milionske preglede na Jutjubu.

Numeru možete da poslušate u nastavku ili na IDJVideos.TV Youtube kanalu. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz