Pretraži

Palme, jahte, sunce i luksuz: Đorđe i Saška Đoković uživaju u odmoru na poznatoj lokaciji, a evo kako provode vreme (FOTO)

Showbiz
0
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Poznati par Đorđe i Saška Đoković nedavno su otputovali na poznatu lokaciju odakle fotografijama jahti, palmi, užvanja u suncu i posećivanju luksuznih restorana, fanovima pokazuju kako uživaju sa stilom.

Poznati par već neko vreme uživa u odmoru u Turskoj odakle sa fanovima dele trenutke uživanja u čarima morskih krajeva. Naime, pre nekoliko dana oni su podelili fotografije i snimke iz Bodruma koji su oduševili pratioce.

Osim što je Saška objavljivala snimke sa jednog koncerta gde su đuskali uz muziku popularnog turskog pevača, oni su na poznatoj lokaciji proslavili i važan dan. Naime, oni su mislili kako je Bodrum savršena lokacija za proslavu rođendana brata poznatog sportiste. Šaška mu je tom prilikom pripremila tortu pa ga je fotografisala dok je duvao svećice.

I premda nekoliko dana nisu bili najjaktivniji na društvenim mrežama, odmor ovog mladog para se nastavio, a oni su sada pokazali kako uživaju u luksuznom putovanju.

Saška je na društvenim mrežama pokazala kako ih okružuju jahte i palme, dok njih dvoje odmaraju uz ručak kraj vode. Po ambijentu se svakako moglo zaključiti da par nije štedeo kada je ovaj odmor u pitanju.


Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Ona je fotografisala još nekoliko prizora na kojima je prikazala prelepu obalu mora, kao i nekoliko lukuznih jahti koje su krasile pristanište.


Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Podsetimo se, dok Đorđe uživa u čarima Turske, njegov brat Novak Đoković trenutno sa svojom suprugom, Jelenom Đoković boravi u Parizu gde sutradan počinju Olimpijske igre, na kojima učestvuje.

Njih dvoje su juče bili gosti na jednom događaju u društvu jedne od najznačajnijih žena u svetu mode Ane Vintur, a osim njih na ovom događaju se pronašla i naša influenserka Tamara Kalinić, kao i Mik Džeger.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz