Pretraži

Dramatični snimci poplava: Saška Veselinov se oglasila iz Dubaija, pa otkrila gde se uputila usred nevremena (FOTO)

Influence
3
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Nekadašnja voditeljka i snajka Novaka Đokovića, Saška Veselinov podelila je snimke zastrašujuće poplave, a potom otkrila šta ona i njen supurg Đorđe Đoković rade u tim trenucima.

U septembru 2022. godine Đole i Saška su ozvaničili svoju vezu, a potom su se u martu 2023. godine po prvi put ostvarili u ulozi roditelja.

Par je prve mesece leta proveo u Crnoj Gori, da bi potom, kada je njihov sin imao samo nekoliko meseci, prešli u Dubai. Prema pisanju medija, Saška i njen suprug su odlučili da se skuće i za stalno presele u ovu metropolu.

Iako mlada mama nije potvrdila ove vesti, ona gotovo svakodnevno deli na svojim društvenim mrežama kako izgleda njihov porodični život u Emiratima, kao i neodoljive trenutke sa sinom čiji lik i dalje vešto kriju i ona i Đole.

Sada, Saška je podelila jednu situaciju u kojoj se našla sa suprugom. Dubai je naime pogodila velika oluja, koja je potom izazvala i poplave, a u sred svega toga, influenserka je odlučila da poseti frizera.

Ona je iz kola snimila vodu koja je u potpunosti prekrila ulice, pa otkrila da je i Đole sa njom.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

„Ne znam ko je luđi. Ja koja idem na zakazani tretman kose ili Đo koji me vozi“, napisala je ona i pokazala kako se njihov auto probija kroz vodu.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Komentari (3)

  1. Bravo sestro, pametno si unovčila svoju vevericu i smestila je u Dubaji.Ma samo da nam je tvoja kosica kako treba…da se ne sekiramo u ovoj lepoti od života u Srbiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence