Pretraži

Sara Tkd o dečku, negativnim komentarima i sugerisanju sestri

Showbiz
0
Photo: Instagram/saratkd7

Sestre Sara i Anja Tkd nedavno su doživele neprijatnu situaciju kada im je opljačkana kuća, ali nakon svega, nadaju se da će se ovaj slučaj završiti u njihovu korist i da će saznati ko je to uradio. 

S obzirom na to da je Sara multitalentovana osoba, da se bavi novinarstvom, sportom, snima za TikTok, manekenstvom, otkrila je koje od tih zanimanja je njoj najbliže i najdraže.

Ja sam sportista i mislim da je sport nešto što mene najbolje opisuje, tu je takođe gluma. Ovo ostalo je sve propratno, ne mogu da kažem da je ništa od toga primarno zapravo u mom životu, već nešto što je sport proizveo, jer da nje bilo sporta, moji videi ne bi bili viralni, nekako sve je to povezano. Tako da mislim da je sport bio baza i osnova svega. 

Na pitanje kako se nosi sa pritiskom javnošću i odgovornošću, s obzirom na to da je dosta dece prati, Sara smatra da je kod nje sve ,,lepo upakovano", tako da nema čega da se boji. 

  • Ne pretstavlja mi pritisak, zato što ja znam ono što plasiram, nemam šta da se plašim, znam šta plasiram na svoje društvene mreže. Jedino je ko će tu kako šta protumačiti, ali to je kod mene sve na neki način lepo upakovano, tako da nema zbog čega da se bojim. 

Kao i sve javne ličnosti, pored lepih komentara, susreće se i sa negativnim, a Sara je otkrila da je negativni komentari ne dotiču. 

  • Baš ih retko i čitam. Na početku verovatno svi to čitaju, posle ne. Nikad se nisam obazirala, nikad me to generalno nije pogađalo. 

Skoro godinu dana tiktokerka je u skladnoj i srećnoj vezi, a sada je podelila kako se njen dečko nosi sa njenom popularnošću i da li je nekada ljubomoran na poruke koje joj stižu.

On se odlično nosi i nikad ne bih mogla da zamislim da ću naći neku osobu koja će se tako nositi. Ima dosta stvari kod njega koje meni odgovaraju i nekako se sve to poklopilo i to je osoba sa kojom se ja niti svađam, mi smo jedno drugom podrška i nekako sve ide nekim svojim mirnim tokom. 

Sara je otkrila da je ona veliki perfekcionista i da je ona ta koja pre sugeriše svojoj mlađoj sestri Anji ukoliko nešto nije dobro, kada su u pitanju slike, videi, snimanje za TikTok.  

  • Ja sam generalno perfekcionista, meni apsolutno ništa ne može da promakne, ja sve vidim. I onda bolje ja da joj kažem nego neko sa strane, ako napravi grešku, ali to je sve manje sad kod nje. Mislim da je ona već ukačila sve fore i da to sve sada ide kako treba – zaključila je Sara. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz