Pretraži

Sara Jo progovorila o svom izrazu lica u trenutku kada je Konstrakta odnela pobedu na Beoviziji

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

U toku proglašenja ko će Srbiju ove godine predstavljati u Torinu, kamera je uhvatila Sarine neobčne grimase, a ti snimci ubrzo su obišli internet i društvene mreže.

Od pojedinih su čak napravljeni i mimovi koji se i nakon dve i po nedelje šire mrežama.



Pevačica je sada rešila da stane na put tim prozivkama i otkrila kako se osećala u tom trenutku i zašto je imala "lažni kez", kako se pisalo na mrežama.

 Iskreno, ja sam u tom trenutku razmišljala koliko će još da mi zumira očni kolutić dok proglašava pobednicu, jer sam znala šta se čeka i šta se želi u tom trenutku, neki ljudi su definitivno to pogrešno protumačili – rekla je Sara.

 Naravno da je tu bilo razočarenja, jer znamo da smo dali sve od sebe, ali s obzirom da sam ludi perfekcionista meni je bilo najbitnije kada izađem sa tog stejdža, da sam zadovoljna i hvala Bogu tako je i bilo. Naravno da su bile uključene emocije, ali daleko od toga da sam bila toliko očajna – rekla je pevačica.

Photo: Instagram/sarajoofficial

Photo: Instagram/sarajoofficial

O Konstrakti i pobedničkoj pesmi "In corpore sano", kako je već rekla, misli sve najbolje.

– Kada se desi neko nov i svež tek tad razumeš koliko nam je bila potrebna. Jedna jedina stvar koja je bitna je autentičnost. Kada neko ima koncept i kada neko ima izraz i to je nešto što je važno – rekla je ranije Sara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz