Pretraži

SARA JO NA LEČENJU: Pokazala kako stres utiče na nju, pa uplatila „program za opuštanje“

Showbiz
0
Photo: Instagram/sarajoofficial

Iako je pevačica uložila veliki trud i dala svoj maksimum, njoj je pobeda izmakla "za dlaku", što je veoma stresno uticalo na nju.Sara je sada na svom Instagram profilu podelila video na kom je pokazala i kako stres utiče na nju.

Ona se snimila dok je pravila razne grimase i munjevitom brzinom menjala raspoloženja, dok je u pozadini išla kultna replika iz serije "Prijatelji", kada jedan od protagonista izgovara da je "sve u redu" dok je u vidno lošem emotivnom i psihičkom stanju.

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

Naša pevačica nakon toga otkrila je i da je rešila da se podvrgne anti stres programu, kako bi se nakon teškog perioda konačno opustila i napunila baterije.

Toj odluci se, prema njenim rečima, najviše obradovao njen dečko, slovenački koreograf Žiga Sotlar.

  • U slučaju da ste se pitali zašto baš taj program… Žiga se najviše nada da će imati efekta – napisala je ona u opisu snimka koji je postavila na društvenoj mreži.
Screenshot: Instagram/sarajoofficial

Screenshot: Instagram/sarajoofficial

 

Prema svemu sudeći, njemu se dopao pomenuti program, te su zajedno otputovali u Crnu Goru, odakle su fanovima snimali kako izgleda to oslobađanje od stresa.

Jovanovićeva je pokazala da su vreme provodili u prirodi, družili se sa životinjama, prolazili kroz brojne tunele, ali i radili određene vežbe za opuštanje, pa bi se moglo reći da su se lepo zabavili.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz