Pretraži

„Nisam odrasla poštujući brak“: Bivši teniser i poznata glumica odlučili da se razvedu nakon 14 godina turbulentnog odnosa

Showbiz
0
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Popularna glumica Sara Foster i njen muž, bivši teniser Tomas Mario Has sa kojim je 14 godina bila u braku, odlučili su da stave tačku na svoju ljubav.

Bivši nemačko-američki profesionalni teniser Tomas Mario Has je nakon 14 godina stavio tačku na svoj brak sa glumicom Sarom Foster, zvezdom filma „D.E.B.S“.

Par je u braku dobio dvoje dece, i premda su dugo bili zajedno, njihov brak nije bio najsavršeniji i imali su mnogobrojne sukobe, a glumica je čak svojevremeno u jednom podkastu istakla da su ona i teniser „u osnovi u braku“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Foster (@sarafoster)

„Zajedno smo od moje 25. godine. Imamo dvoje dece. Naši životi su potpuno isprepleteni“, rekla je tada.

Ona je takođe ovom prilikom dodala da se njena predstava o braku oblikovala u detinjstvu, jer se njen otac ženio čak pet puta.

„Gledajući unazad, pretpostavljam da nisam odrasla poštujući brak. Odrasla sam misleći da to ništa ne znači – samo odeš, varaš, dođeš… Mi jednostavno nismo odrasli tako da je osnova braka zajednica blaženstva i svetog braka i zauvek“, istakla je.

Ona je ovom prilikom dodala i da su njih dvoje imali problema u braku i u toku karantina, pa je priznala da se tada raspravljali oko sitnica.

„Ne slažemo se oko čvrstoće dušeka, temperature u spavaćoj sobi, količine vremena koje deca imaju pred ekranom, kojim jezikom govore u kući, filmova, hrane (ja mrzim suši) i još milion stvari oko kojih se slažemo je nošenje maske“, rekla je tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz