Pretraži

SANKCIONISALI JE: Elen Dedženeris šou prekida emitovanje nakon 19. sezone

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TheEllenShow

Planetarno popularan tok šou će se završiti 2022. godine, posle 19. sezone emitovanja.

  • Koliko god je ova emisija sjajna i koliko god je zabavna, jednostavno mi više ne predstavlja izazov – rekla je Elen za inostrane mediije. 


Vest o završetku snimanja dolazi samo nekoliko meseci nakon što su bivši zaposleni u javnost izašli sa pričama da je emisija "toksično mesto za rad".

Posle toga tri su producenta izgubila posao, a Dedženerisova je tekuću sezonu otvorila uz izvinjenje. Šou se emituje od 2003. godine, a ujedno je i jedan od najpopularnijih emisija u SAD-u a i u svetu.

  • Ja sam htela da završim sa šouom posle 16. sezone. To je trebalo da bude moja poslednja sezona, ali hteli su da potpišem ugovor na još četiri godine. Ja sam rekla da ću potpisati na još možda jednu godinu. Oni nisu pristajali na jednu godinu, pa smo našli kompromis na tri. Znala sam da će to biti moja poslednja sezona – dodala je Elen.

Voditeljka odbacuje tvrdnje da sa ukida emisiju zbog raznih optužbi bivših radnika.

  • Slomilo mi se srce kad sam saznala da ljudi koji ovde rade osećaju išta drugo osim da imaju fantastično iskustvo. Da su na bilo koji način povređeni – rekla je.

Prema Holivud Riporteru, Dedženerisova je osoblju saopštila svoju odluku u utorak, a ceo svet očekuje njen intervju sa Oprom Vinfri, gde bi danas trebalo da priča upravo o razlozima 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz