Pretraži

Sanja Vučić prolazi kroz pakao zbog bivšeg dečka?

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Nikola Đorđević, koji se po raskidu sa atraktivnom Uragankom, posvetio rijaliti karijeri, ne može da prežali bivšu dragu i nastavi s ljubavnim životom, iako se dugo spekulisalo da je sada srećan i da uživa u novoj vezi. Povrh svega toga, kako tvrdi dobro obavešteni izvor, on se trudi da ponovo osvoji srce mlade pevačice, ali na jako ružan način.



Naime, pre nekog izvesnog vremena su se pojavila šuškanja po gradskim kuloarima da je Sanja i novopečenom dečku Nenadu Cicmilu ne cvetaju ruže u ljubavnom gnezdu. Te informacije je proširio njen bivši dečko.

– Nikola ne može da prežali Sanju. On sve radi da ponovo pridobije njeno srce, ali bezuspešno. Redovno dolazi na njene nastupe, kako bi uhvatio njen pogled. Međutim, Sanji je stvarno lepo pored Nenada da ni o jednom muškarcu ne razmišlja, pa ni o bivšem. Nikola ne može da podnese to što Sanja ne želi da mu pruži novu šansu, pa po gradu širi priče da je raskinula sa novim momkom. Da li na taj način pokušava da im stvori razdor, ili se zaista nešto u Sanjinoj i Nenadovoj vezi zbog njenog tempa života dešava, niko ne zna – tvrdi dobro obavešteni izvor, a prenosi Alo!.

Međutim, Sanja je nedavno uhvaćena u javnosti kako se strasno ljubi sa mladim ugostiteljem, što dokazuje da njihova ljubav traje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz