Pretraži

SANJA VUČIĆ PLAKALA ZBOG NJEGA: Nikola Đorđević otkrio nepoznate detalje iz veze sa uragankom

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Odmah nakon tih informacija mediji su bili puni naslova o nekadašnjem paru, a nedugo nakon što je Đorđević ušao u rijaliti, počeo je i sam da iznosi "prljav veš" sa njegovom nekadašnjom devojkom. 

Tako je Nikola u programu uživo ispričao kako je slagao Sanju odmah pri upoznavanju, a u pitanju je bilo njegovo godište. 

Kada su se upoznali, Nikola je imao 20 godina, a Sanja 27, pa je on slagao pevačicu da su ista generacija. Ona je saznala koje je on godište kada ih je zaustavila policija, pa su prilikom provere njegov JMBG pročitali naglas.



 Kada sam ja nju upoznao, sa 20 godina, da kažem: "E, ja sam '97", da kaže: "Vidi ga, ovaj, majmun, uzeo, nabildovao se". Kažem da sam '93, ona kaže: "Stvarno? Ja sam '93", rekao sam joj: "Ma nemoj da lažeš, izgledaš mlađe", ona: "I ti izgledaš mlađe"- započeo je priču Nikola.

  • To nisam smatrao ništa ozbiljno i to je trajalo i trajalo, celo društvo se okrene i govori da sam '93. Sve hoću da joj kažem, a ne znam kako da joj kažem, ona se već tada zaljubila – rekao je fitnes instruktor dok je pričao sa ostalim učesnicima rijaliti programa, pa je otkrio i kako je pevačica otkrila ovu laž i to zahvaljujući policiji. 

  • Posle nas zaustavi policija i uzme nam lične karte i krenu da čitaju JMBG, ona skoči sa motora: "Daj tu ličnu kartu ovamo", znaš kakava je ona luda. Uzme onu ličnu kartu, pogleda, počne da plače i plače kao kiša – ispričao je Nikola.

– Policajci pitaju "Šta je bilo?", rekoh: "Ništa", a oni neće da nas puste dok ne kažemo, pitaju me jesam li je lagao za godine. Šta da se radi, svi mi lažemo za godine – rekao je on.

Međutim, to nije jedina situacija, kasnije se nadovezao na ovu priču, te otkrio kako je radio stvari Sanji iza leđa, dok ga je pevačica trpela.

  • Ja sam radio neka sraa, ona nije mogla da pređe preko toga, a bili smo zajedno. Ili pojedeš goo i ćutiš ili pičiš dalje – izjavio je Nikola dok je savetovao zadrugarku o ljubavnim problemima. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz