Pretraži

Sanja Vučić i Ksenija Knežević nastavljaju karijeru bez Ivane? (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Ubrzo nakon toga otkriveno je koje devojke će biti nove članice sastava, a kao što smo već pislai u pitanju su Anđela Keleman, Antonela Jurišić i Miona Laura Srećković.



I dok nove Uraganke uveliko spremaju svoje prve pesme i pripremaju se za nastupe, Ivana, Sanja i Ksenija su otkrile publici da verovatno neće nastaviti da se bave pevanjem, već će dalju karijeru nastaviti u drugom pravcu.

  • Nije izvesno da ćemo nastaviti da se bavimo pevanjem. Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, videćemo šta nam je činiti i kako. Ali što se mene tiče ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom – rekla je ranije Sanja.
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Međutim, ono što je njihovim fanovima zapalo za oko je da su Sanja i Ksenija, uprkos ovim tvrdnjama, prihvatile nove aranžmane, tačnije nastupe koje će imati već u oktorbru mesecu na jednom muzičkom festivalu u Crnoj Gori.

Zbog toga, njihovi obožavaoci su se zapitali da li to znači da će one nastaviti da se bave muzikom bez Ivane:

  • Da li jeIvana sama odbila poziv ili joj poziv nije ni bio upućen? Da lisu se Sanja i Ksenija dogovorile da nastupaju bez nje? – pitaju se korisnici društvene mreže Tiktok.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz