Pretraži

„PREPISALI SU MI ANTIDEPRESIVE“: Sanja Vučić iskreno o neizlečivoj bolesti, otkrila da joj je data POGREŠNA DIJAGNOZA

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Pevačici Sanji Vučić 2019. godine dijagnostikovana je neizlečiva bolest, a sada otkrila da put koji je prošla dok nije dobila odgovarajuću dijagnozu bio je dug.

Pre nego što je utvrđeno da boluje od Hašimoto virusa, Sanja je prošla kroz težak period u kom je osećala iznenadne i velike promene raspoloženja, te je posumnjala da se radi o depresiji.

„Bila sam vrlo nesrećna iako sam, u suštini, na svim životnim poljima bila zadovoljna. Mislila sam da je psiha glavni krivac što se fizički osećam loše, a situacija je bila obrnuta. Smetalo mi je što sam do te mere razdražljiva, da je svaka sitnica mogla da me iznervira. Inače nisam takva“, otkrila je ona pre nekoliko godina za časopis „Hello“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Vučić (@sanjalilwolf)

Sanja Vučić je sada priznala da je u tom trenutku potražila pomoć psihijatra koji joj je postavio pogrešnu dijagnozu.

„Bila sam kod psihijatra i mislila sam da je to neki vid depresije, što doktorka meni jeste na kraju dijagnostikovala. To, naravno, nije bilo tačno. Prepisala mi je antidepresive, što ja, naravno, nisam pila“, rekla je sada pevačica na „Una“ televiziji, pa istakla da često u svojim intervjuima i gostovanjima pominje zdravstveni problem koji ima kako bi podigla svest žena.

„Ovo je razlog zašto uvek u intervjuima volim da pomenem svoj problem sa štitnom žlezdom, jer ja u tom periodu nisam mogla da prepoznam svoje simptome. Nisam znala da to postoji uopšte“, dodala je Sanja za „Unu“ i posavetovala sve da što češće idu na kontrole i preglede.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz