Pretraži

Sanja iz grupe „Hurricane“ se oglasila povodom Evrovizije i otkrila kako će izgledati (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Evrovizija je zakazana za 16. maj u 21 sat, kada će nastupiti 41 učesnik, među kojima se nalazi i naša popularna grupa "Hurricane" sa numerom "Hasta La Vista".

Holandski javni servis će imati poseban program, potpuno drugačiji od klasičnog. U njemu cilj neće biti proglašenje pobednika, što je potvrdila Sanja Vučić, jedna od naših predstavnica.

Zamisao holandskog javnog servisa i Unije evropskih emitera je da publika vidi i čuje sve takmičare, kao i da se dobro zabavi uz njihove pesme. Izvođači koji učestvuju na Evroviziji predstaviće se iz svojih zemaljapreko javnih servisa. 

Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" se oglasila i otkrila kako će izgledati njihov nastup.

– Organizatori Evrovizije su se dosetili da odaju počast Evroviziji, jedan maleni omaž u vidu koncerta koji će se održati 16. maja na njihovom zvaničnom Youtube kanalu. Učesnici, među kojim smo i mi "Hurricane", otpevaće svoju pesmu na ovaj ili onaj način – akapela, na matricu ili akustično. To će se montirati u jedan slađani koncert – rekla je Sanja za RTS.

Program nosi naziv "Eurovision: Europe Shine A Light", a u njemu će gledaoci moći da uživaju i u starim hitovima koji su već svima dobro poznati.

Voditelji programa biće Šantal Janzen, Edsilija Rombli i Jan Smit, kao što je i ranije planirano.

  • Pokušaćemo da 16. maja ujedinimo Evropu jedinstvenim televizijskim programom. Pozivamo sve emitere koji su hteli da pošalju predstavnike na ovogodišnju Evroviziju i druge članove EBU da emituju ovu emisiju u duhu jedinstva i zajedništva – rekao je izvršni supervizor Evrosonga Jon Ola Sand.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz