Pretraži

„ISTINA JE DA JE SKOČILA DUPLO“: Sandra Afrika udvostručila cenu nastupa, a ovo je razlog

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Poznata pevačica Sandra Afrika udvostručila je cenu svojih nastupa pa je otkrila kako je došlo do toga.

Pevačica Sandra Afrika je već 17 godina na našoj sceni i njena popularnost iz dana u dan sve je veća, baš kao što joj je izgled s godinama sve bolji. Posećenost njenih nastupa je takođe sve veća, a u novogodišnjoj noći, kada je pevačica nastupala na Trgu republike ona je odlučila da poveća cenu svojih nastupa i to – duplo.

Naime, isplivao je njen cenovnik i po njemu ona sada umesto 7 000 evra naplaćuje nastup 14 000, prenosi emisija „Ekskluzivno“.

– Ne odlučujem o svojoj ceni. Tu su menadžeri koji naprave sve kako treba. Oni odlučuju o tome kako će biti i šta će biti. Istina je da je cena skočila za duplo, ali oni to sve sređuju. Taj deo posla je njehov. Ja sam tu samo da pevam – poručuje Sandra i dodaje:

– Na svadbama je normalno da se uzme veliki bakšiš. Sa svojom pesmom „Devojka tvoga druga“ sam napravila veliki uspeh. Voli narod takav zvuk. Pevam ponekad i po 20 puta na svadbama. Negde je to i normalno, a baš sam za tu pesmu dobila 5.000 evra – zaključuje ona u emisiji „Ekskluzivno“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

Podsetimo se, ona je nedavno objasnila kako zbog posla ima mnogo obaveza i nema baš vremena za ljubav, kao i da zato što je poznata slabije joj pišu na društvenim mrežama.

– Ljubav ništa. Ne dešava se ništa na tom planu, kada bude bilo nečega svi će to znati. Trenutno nemam ljubavi, prepustila sam se poslu i pripremi novog albuma. To je toliko naporno i iscrpljujuće, a i zahteva mnogo vremena, tako da ni nemam vremena za ljubav i dečka. – rekla je ona tom prilikom pa nastavila.

– Mojim drugaricama koje se ne bave javnim poslom više pišu na društvenim mrežama nego meni. Možda se boje da ćemo ih odbiti ili ne znam. Neko misli da je nama možda lakše, ali nama je teže. Mada, do mene muškarci i ne mogu doći preko društvenih mreža, mislim, mogu da mi pišu, ali nikada neće dobiti odgovor, a ne možeš baš ni da me sretneš na ulici i samo kažeš „ćao“, tako da ne znam ni ja šta očekujem. Istina je da mi pevačice nismo dostupne kao ostale devojke. Jeste teško, ali ne postoji neki šablon po kojem muškarci moraju da mi prilaze. Dešava se svašta, i nemoguće može da bude moguće. Ne znam ni šta treba da uradi ni kako treba da izgleda. Nemam tip muškarca, da kažem da volim samo visoke, samo crne, da ima posebnu boju očiju… Ma ne mora da ima ništa, ako mene „odradi“ u tom trenutku, to je to. U ljubavi nema pravila. – istakla je ona tada.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika)

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz