Pretraži

SANDRA AFRIKA, KIJA… Evo da li se ove poznate dame boje petka 13. i da li su sujeverne

Showbiz
0
Photo: Instagram/sandraafrika/kijakockar

Mnogi veruju da broj 13 donosi nesreću još od biblijskih vremena, a nas je zanimalo šta naši poznati misle o tome i koliko su sujeverni.

Popularna influenserka Vanja Veljić, poznatija kao Va Vana otkrila nam je kako ona gleda na taj čuveni petak 13. 

– Iskreno nisam nešto nikad verovala u taj petak 13. nego sam više upala u tu neku masu ljudi, kada sam bila srednja škola bila je fora "Jao ne, sutra je petak 13. imamo kontrolni iz matematike, svi ćemo dobiti jedinice" i onda sam ja nekako više upala u tu ekipu i sada kada je petak 13. ja noć pred pomislim ,,Jao petak 13. kuku šta ću sad, bolje ja da sedim ceo dan kući da mi ne bi pala neka saksija na glavu", međutim ne vredi moraju obaveze da se završavaju, tako da evo mene već u obavezama. A da li mi se nešto desilo na petak 13. to ne mogu da se setim, ali ja svakako nosim crveni konac oko ruke ako se to računa – rekla je kroz osmeh Va Vana.

Pevačica Sandra Afrika nam je takođe rekla da nije sujeverna, kao i da joj se do sada nije desilo ništa čudno na taj datum. 

– Ne verujem iskreno da je baksuzan, meni je isti kao i svaki drugi datum. Ali protiv uroka nosim crveni končić, ali ne samo na taj dan, nego i inače. Čak sam jedno vreme nosila i oko noge i oko vrata – rekla je Sandra kroz smeh, pa nastavila: 

  • Ne verujem u te neke bapske priče, ali da nešto ima i da nešto postoji, da. Svima nama kada se desi nešto čudno, svi kažemo ,,Ima tu nešto". Ali da se vodim nekim pravilima i da verujem u te neke priče poput "baksuzan petak 13." iskreno ne. 

Poznato je već da je influenserka Ruža Rupić i te kako sujeverna, što ona i ne krije, a evo šta misli o ovom datumu.

– Što se petka 13. tiče, ja sam jako sujeverna i ja danas nisam izašla iz kuće. Ako ne moram ne izlazim iz kuće jer sam jako sujeverna, nemam ništa to da nosim crveno, ali ja generalno uvek imam crveni končić na ruci, ali verujem da je baksuzni dan. Inače renoviram stan i farbam vrata danas, i svaki put je farba bila dobra, a evo danas ne valja i jako loše izgleda… Eto petak 13. – bila je iskrena Ruža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Pevačica Kija Kockar je neko ko apsolutno ne veruje u priče o baksuznom danu, pa nam je na vrlo šaljiv način i odgovorila.

– Ne plašim se. Ne bih ni znala da je petak 13. da mi niste rekli. Preživela sam ih očigledno više puta, pa ću i ovaj. Kod kuće sam danas i potrudiću se da ništa ne zapalim. A što se tiče situacije koje su mi se dešavale, iskreno, ništa ne pamtim – rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz