Pretraži

„NE TRENIRAM, UGOJILA SAM SE“: Sandra Afrika u izazovnoj kombinaciji otkrila da muči muku sa kilogramima

Showbiz
0
sandra afrika
Photo: Instagram/sandraafrika

Poznata pevačica Sandra Afrika bila je jedna od brojnih gostiju na sinoćnjoj promociji novog albuma Dade Polumente „Alea“.

Pored toga što je već godinama na estradi prepoznatljiva po brzim hitovima, Sandra je prepoznatljiva i po svom izgledu koji njene fanove, ali i partnere ne ostavlja ravnodušnim.

Pevačica se na ovoj promociji pojavila u dugoj crnoj haljini, koja je imala providne delove ukrašene čipkom koji su istakli njen struk i noge. Ipak, Sandra se okupljenim medijima požalila na svoju kilažu, te istakla da je nabacila nekoliko kilograma, kao i da je prestala sa aktivnim treninzima.

„Ne treniram, ugojila sam se pet kila! Svima se sviđa, kamera još dodaje… Mislim da je za kameru bolje da imam manje, ali dobro…Ne pazim šta jedem, generalno, stalno tako, smršam, pa se ugojim“, rekla je ona.

Poznato je da pevači najčešće rade aktivno vikendom, pa se često žale na tempo i način života, ipak čini se da Sandri ovo ne smeta i ne pada teško, kao i da se trudi da novac štedi i uloži u različite poslove.

„Navikla sam! Pokušavam da štedim, da odvajam pare, ono što zaradim da stavim sa strane“, istakla je pevačica.

Sandru izazovnu kombinaciju koja je oduševila prisutne možete pogledati ovde.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz