Pretraži

SAMU SEBE JE UKANALILA, DŽABE JOJ KARIJERA, UNIŠTILA SE U RIJALITIJU: Baki B3 odgovorio na prozivke Lune Đogani (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/baki_b3_official

Naime, Luna je sada, tokom razgovora sa učesnicima rijalitija rekla da je Baki napravio dete svakoj devojci sa kojom je bio.

  • Baki je najjači. On je napravio dete svakoj devojci sa kojom se muvao. On ima ćerku, ali je napravio još dece u međuvremenu. Ima malog onog, slatkog, mnogo je sladak.


Ovo se nije dopalo denseru, koji ističe da je ponosan na svoju decu, te je rešio da javno odgovori sestri.

  • Ja sam ti svetski Ronaldo. Imam decu i ponosan sam na njih i kako ih vaspitavam. Deca su naše najveće blago. Znam da se Gagi šalio, to je i sam rekao, ali ga ljudi ne shvataju tako. S druge strane, Luna lupeta gluposti, nemam komentar za nju. Ona samo priča gluposti – rekao je Baki za "Kurir".

  • Ja njih mnogo volim. Gagi je dobar čovek, ne mogu ništa loše da kažem o njemu. Prvih šest meseci u rijalitiju se pokazao dobro, ali kada su ušle Luna i Anabela, pogubio se. Treba mu neko njegov, da ga pogura i kaže mu da ustane i da se bori. Volim ja i Lunu, ona mi je sestra, ali je samu sebe ukanalila postupcima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘💕💋 #lunadjo #zadruga3

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on May 9, 2020 at 8:57am PDT

Osim toga, dodao je da bi se on na Gagijevom mestu postavio potpuno drugačije i da svojoj deci ne bi dao da uđu u rijaliti.

  • Da sam na Gagijevom mestu rekao bih Luni: "Ćerko, dođi ovde! Ja sam te pravio, tri godine te gledam šta radiš, dve godine te trpim! Dosta je. Us*ala si motku! Sine, nemoj više da ulaziš". Ne bih dozvolio da ulazi toliko puta u rijaliti.

  • Ona se meni nije javila otkako je izašla iz prethodne "Zadruge". Poslao sam joj poruku da joj je spot odličan, pesma super, a ona mi nije ni odgovorila. Ma džabe joj karijera, uništila se u rijalitiju. Oni nisu Đogani, Đole je stvorio taj brend, što je Luna uzela to prezime? Što nije uzela Petrović ili Bukva? Zna da tako ne bi postigla ovo što je sada postigla – dodao je Baki.

Baki se osvrnuo i na Anabelino učešće, ali je nije negativno komentarisao.

  • Ne mogu da se mešam u njihove porodične odnose. Ja sam sa Anabelom uvek bio korektan. Ona žena nije dobro, to se vidi. Pogledajte kako se ponaša, ona zdravstveno nije dobro. Promašila je ustanovu. Nije trebalo da uđe u "Zadrugu". Zato niko ne treba da je komentariše niti da joj sudi, jer žena nije dobro.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz