Pretraži

,,SAMO SLABIĆ MOŽE DA DIGNE RUKU NA ŽENU“: Milica Pavlović o nasilju u vezi

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Milica Pavlović nedavno se oprobala u svetu glume, kada je dobila ulogu u seriji ,,Pevačica", koja je navodno inspirisana sudbinom koju je doživela njena koleginica Jelena Marjanović. 

Ona je za domaće medije otkrila da joj nije bilo ni malo lako kada je krenula u ceo projekat, jer je imala temeljne pripreme i časove glume.



Sada kada je serija stigla na male ekrane, MIlica ne krije zadovoljstvo, a na pitanje da li bi volela da opet dobije neku novu ulogu, Milica je odgovorila. 

  • Ovakvi projekti veoma su iscrpljujući i kada sam završila, mislila sam da je to prvi i poslednji put da radim tako nešto, budući da su snimanja trajala po ceo dan i da sam često imala utisak da se poslu ne nazire kraj. Međutim, sada mislim da bih ipak prihvatila neku novu ulogu ukoliko me zaintrigira.

Pevačica je prokomentarisala i partnersko nasilje i otkrila da li se susrela sa istim: 

  • Protivnik sam svakog vida agresije i nasilja. Ne znam šta bi se desilo kada bi partner pokušao da me udari, ali sigurno bi to presudilo našem odnosu. Nikada ne bih tolerisala nasilje, jer samo slabić može da digne ruku na ženu. Imala sam sreću da me je život poštedeo takvih iskustava i hvala mu na tome – izjavila je popularna pevačica. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz