Pretraži

„SAMO SI ODJEDNOM KLONUO“: Marija Mikić se emotivnim rečima oprostila od voljenog ljubimca (FOTO)

Showbiz
0
marija mikić
Foto: Instagram printscreen/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić i njen suprug Jovan Pantić su se u razmaku od godinu dana, dva puta ostvarili u ulozi roditelja. Oni su početkom leta 2022. godine postali roditelji male Đurđe, a potom su početkom maja ove godine dobili dečaka, kome su dali ime Milija.

Par se pre Marijinog drugog porođaja preselio u veliku kuću kako bi bilo dovoljno mesta za celu porodicu, s obzirom na to da Jovan ima i sina iz prvog braka.

Pevačica neretko deli brojne porodične trenutke iz kuće koja je uvek puna graje i smeha, a pored dece, „haos“ su redovno pravili i kućni ljubimci, pas i papagaj.

Ipak, Marija se sada oglasila povodom tužnih vesti koje su pogodile njihov dom. Naime, papagaj po imenu Aksentije koji je živeo sa njima nekoliko godina i bio obožavan od strane njihove dece, je uginuo, a Marija se od njega oprostila emotivnim rečima uz brojne slike i snimke njihovih zajedničkih trenutaka.

„Mili moj dobri. Samo si odjednom klonuo i otišao za pola sata, meni na rukama. Nisam znala da ću danas poslednji put čuti tvoj glas i tvoju pesmu. Bio si od početka sa nama. Najvoljeniji. Pričali su nam da smo čudo napravili od tebe i da se nijedan papagaj nije tako mazio i ponašao kao čovek. Sve smo to uspeli zbog ljubavi, ali nismo uspeli da te sačuvamo. Nešto je bilo jače i od tebe i od nas. Bio si tu kad je došla jedna beba, pa druga i pričali su nam nemojte ga blizu dece, uješće ih. Ti si sve znao, samo si ih mazio i čuvao još dok su bili u stomaku. Prvo sto je Đu naučila je da pokaže gde je njen Aksentije. Znaš, znali smo u šali da kažemo kad deca odu svojim putem, opet ćemo ostati ti Joca i ja. Da sedimo na fotelji a ti na ramenu. Ostaće samo uspomena dobri moj Aksi. Mnogo njih. Kako da te prepričam klincima? Raširi krila najviše i pevaj najglasnije. Vole te tvoji ludaci, Soni ti je već uzeo ćebence“, napisala je Marija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Mikic (@wwwmarijamikiccom)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz