Pretraži

„SAMO ME JE PITALA DA LI IMAM NEŠTO DA JOJ KAŽEM“: Vesna i Đole Đogani progovorili o njegovoj navodnoj prevari

Showbiz
0
Photo: Instagram/djoganivesna

Poznati par rešio je da stavi tačku na glasine i otkrije istinu.Tako, Vesna je na pitanje kako je preživela priče o prevari odgovorila:

  • Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka? Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira – istakla je ona, a Đole se nadovezao da je jedini "okršaj" sa ženom imao kada je izašla najava emisije u kojoj je navodno uhvaćen u prevari.
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

 Samo je ušla u sobu, pitala šta je ovo i da li imam nešto da joj kažem. Rekao sam da je sve u redu, da ne brine, da su to novinarske priče – objasnio je Đole.

Međutim, kako navodno postoji i snimak prevare, on je dodao da "to nije istina".

  • Dala sam mu prostora da razmisli da li ima nešto da mi kaže. Ne ljubi on tu ženu, žena ljubi njega. Znate kako, ne verujem svojim očima, ja verujem šta mi on kaže. Nek’ uživa čovek, što se vi tu šetate i snimate, ko vas terao da snimate – našalila se Vesna u Grand specijalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz