Pretraži

Šakira ima novog dečka? Snimak poznate pevačice i misterioznog muškarca obišao mreže, pa pokrenuo mnogobrojne spekulacije

Showbiz
0
šakira
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Pevačica Šakira uslikana je pre nekoliko dana tokom večere u jednom restoranu gde joj je društvo pravio misteriozni muškarac, a njihova fotografija pokrenula je mnoštvo spekulacija.

Poznata pevačica Šakira razvela se od svog supruga Žerarda Pikea nakon što ju je on prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Nakon ovoga on je nastavio vezu sa Klarom, a ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti i većina fanova je stala na pevačicinu stranu, a ona je čak snimila pesmu u kojoj proziva bivšeg supruga i njegovu novu izabranicu.

S obzirom na to da je njen bivši suprug nastavio dalje mnogi su smatrali da i pevačica treba da uradi isto, pa su je od kada se razvela više puta povezivali sa raznim muškarcima.

šakira pike
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malo nakon razvoda povezivali su je sa Luisom Hamiltonom i košarkašem Džimijem Batlerom kao i sa NFL igračem Džulijanom Edelmanom. Poslednji navodi su bili da je ona ušla u vezu sa šesnaest godina mlađim glumcem Lisijenom Laviskonom, poznatom po ulozi u seriji „Emily in Paris“.

Sada je ona ponovo privukla veliku pažnju i to zbog fotografije koja je obišla internet a na kojoj se vidi pevačica tokom večere sa misterioznim muškarcem u Majamiju, a koju možete pogledati OVDE.

Snimak je ekskluzivno objavio portal „Page Six“, a nije čak jasno ni da li je reč o ljubavnom sastanku ili je samo u pitanju prijateljsko druženje. Ipak, jedno je sigurno, pevačica nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo se, Šakira je nedavno govorila o svom braku sa Žerarom, pa je tom prilikom istakla kako je zbog njega i braka sa njim bila primorana na mnogobrojne žrtve.

Šakira
Foto:Printscreen/Instagram:shakira

„Dugo sam stavljala svoju karijeru na čekanje, kako bih bila uz Žerara, kako bi on mogao da igra fudbal“, otkrila je Šakira u intervjuu za „The Sunday Times.“

Ona je bila sa njim od 2011. do 2022. godine, a kako sama ističe bilo je mnogo žrtvovanja kako bi ostali zajedno i kako bi sve išlo po planu.

“Bilo je mnogo žrtvovanja za našu ljubav“, priznala je Šakira.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz