Pretraži

ŠAKIRA I PIKE VEĆ MESECIMA OBMANJUJU JAVNOST?! Zbog jednog detalja svi misle da je njihov rat predstava za javnost – evo šta ih je odalo!

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

Iako se raskid dogodio prošle godine, prašina se i dalje nije slegla, pogotovo nakon što je nedavno kolumbijska pevačica objavila pesmu kojom je javno prozvala svog bivšeg zbog prevare s tada dvadesetdvogodišnjom studentkinjom Klarom Čijom Marti nakon 11 godina veze.Osim što je u pesmi jasno istakla da mu se ne vraća ni da je moli na kolenima, suptilno je spomenula i njegovu novu devojku. U reč "jasno" (claramente), Šakira je ugradila upravo njeno ime, a i on je sam u jednom stihu spomenut u pesmi – "Perdon, que te sal-pique". 

– Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferari za Tvingo, zamenio si Roleks za Kasio – glasi nastavak pesme.

A onda su krenule provokacije i s Pikeove strane. Naime, na pesmu je prvo odgovorio u svojoj emisiji "The Kings League", gde je rekao kako ima ugovor s Casiom, a onda je na posao stigao u belom Tvingu, čime je odlučio da pokaže kako ga njene reči ne pogađaju.

Ipak, mnoge čudi činjenica što se bivši par i dalje prati na Instagramu. U današnjem svetu društvenih mreža, svi znaju da prvi "korak" nakon raskida kreće uz brisanje s društvenih mreža, ali u slučaju bivšeg savršenog para, čini se nije tako. U javnosti se prilično podbadaju, Pike nije skrivao šta misli o Šakirinoj novoj pesmi, a ni ona nije štedela na rečima, zbog čega je svako pomislio da su u nikad gorim odnosima, kao i da sigurno ne razgovaraju. Ipak, fotografije u nastavku govore drugačije.

 

 

Uz to, sada su u javnost dospele nove fotografije bivšeg para koji, ako stavimo sve po strani – i dalje su roditelji dvojice sinova.

Tako se u Šakirinoj kući održala proslava desetog rođendana njihovog starijeg sina Milana, a pozvan je bio i fudbaler, koji je u njenu, a nekada njihovu, kuću ušao kroz kuću svojih roditelja, koji su ujedno i komšije, te dele zajednički prostor.

Kasnije se fudbaler odvezao u svom automobilu s jednim od sinova na suvozačkom mestu, a nije skidao osmeh s lica. Iako neki kažu da mu je Šakira novom pesmom uništila život i novu vezu, izgleda da nije sve tako crno kako na izgleda.

Inače, kako pišu španski mediji, Šakira je otkrila da joj je dragi neveran zahvaljujući tegli s džemom. Naime, nakon jednog od svojih poslovnih putovanja, Šakira je došla kući i htela da se zasladi džemom koji obožava, za razliku od njenog bivšeg, koji ga ne voli. Međutim, pevačica je otvorila frižider i shvatila da je neko konzumirao dok je nije bilo.

Tada joj je bilo jasno da u njihovu kuću dolazi neko drugi. U jednom intervjuu, novinar je kasnije pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: 

– Istinu!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz