Pretraži

ŠAKIRA I PIKE PRE SKANDALA ZAJEDNO ISMEVALI NJEGOVU LJUBAVNICU: Isplivali detalji iz prošlosti, pevačica nije ni slutila da će joj Klara uništiti vezu!

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

Međutim, pre nego što se njeno ime pročulo u svetu, Šakira ju je već poznavala, a čak joj je i dala nadimak.Muzička zvezda upoznala je Klaru Kiju, ali ni u jednom trenutku nije mogla da zamisli da je ona opasnost za njihovu nekadašnju vezu. Osim toga, Klara se prema tadašnjem paru ponašala vrlo drago. Ali Šakira joj je svejedno dala nadimak.

– Prošla je nezapaženo, Šakira nikad nije videla opasnost jer ona nije zapanjujuća žena, ona je prilično normalna devojka – rekao je čovek iz Klarinog tima.

Prema rečima Roberta Antolina, ljubaznost Klare Kije bila je tolika da je bivša partnerka bivšeg španskog fudbalera bila jako pogođena kad je saznala da je ona uzrok njihovog razvoda.

  • Zato ju je toliko bolelo jer ju je on (Pike) već poznavao i zvao 'mala mrtva muva' –  rekao je Antolin.

 

 

Inače, par je u junu prošle godine objavio da je došao kraj njihovoj jedanaestogodišnjoj vezi. Nakon raskida je Šakira izazvala puno pažnje pesmama "Te Felicito", "Monotonia" i "Music Sessions #53", a španska Marca je najavljivala da će objaviti i novi singl na Pikeov, odnosno svoj rođendan. Ipak, to se nije dogodilo.

Podsetimo, pevačica je o njihovoj vezi snimila i pesme, a poslednja, "Music Sessions #53", bila je ona na koju je fudbaler reagovao. 

– Korak je između ljubavi i mržnje. Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferari za Tvinga, zamenio si Rolex za Casia – deo je stihova. 

Pike je pokazao da mu smeta pesma nakon što se pojavio vozeći Tvingo i hvaleći sponzorskim ugovorom s Casiom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz