Pretraži

„DOSTA TOGA MI JE FALILO“: Sajsi MC iskreno o roditeljstvu i svom odrastanju, osvanula njena retko viđena fotografija sa suprugom! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sajsimcofficial

Reperka i tekstopisac Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti.

Poznato je da se Sajsi ove godine porodila i na svet donela svoje prvo dete, devojčicu. Ipak, ona za medije izbegava da iznosi detelje porodičnog života, te se tek nedavno saznalo ko je Ivanin partner, kao i da se zapravo radi o njenom kolegi muzičaru.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula upravo Ivanina fotografija sa venčanja i to sa suprugom Marko Trmčićem Krsmom. Njeni fanovi su podelili ovu fotografiju, a reperka smo imali priliku da vidimo u beloj haljini i vidno srećnu.

Iako njena publika ne zna mnogo o njenom privatnom životu, u poslednjih nekoliko meseci, Sajsi je nekoliko puta govorila o majčinstvu, kako je ova uloga uticala na nju, kao i kako gleda na roditeljstvo.

„Ipak, nisam od onih koji smatraju da detetu treba obezbediti sve, pre sam za varijantu da mu neće ništa biti ukoliko mu nešto i zafali. I meni je dosta toga falilo kad sam bila mala, na primer, dugo nisam imala svoj krevet, pa sam spavala na poljskom. Svom detetu sigurno necu nabaviti neki ‘spejs-šatl‘, a i kasnije, kad bude malo poraslo, čak i ako budem imala mogućnosti da mu pružim sve, ipak to neću učiniti, da bi znalo kako je to kad ti je nešto uskraćeno. Zasad je to neka moja intimna škola roditeljstva“, rekla je Sajsi MC za „Gloriju.“

Podsetimo, Ivana je i svoju trudnoću uspela dugo da sakrije od javnosti, te se nenadano pojavila na jednoj dodeli nagrada gde je obelodanila da je već u poodmaklom drugom stanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz