Pretraži

SAJSI MC, KIJA, MC STOJAN… Ovo su poznate ličnosti koje svoj ljubavni život kriju od očiju javnosti

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Jedna od njih je Kristina Kija Kockar. Nakon što se razvela od Slobe Radanovića izbegavala je da za medije govori o svom ljubavnom životu, ali i da otkriva javnosti svoje partnere. Kija je jednom prilikom u našoj emisiji "IDJHOT" priznala da ne bi javno rekla da ima dečka, jer se već opekla kada je o tome reč.

– Mislila sam da nešto može da se desi u mom životu nakon mog razvoda. Opekla sam se tu i shvatila da ne treba da dajem svoj život. Nisu u pitanju samo mediji, taj prvi udar okej. Tu su sad silne mreže. Drugi su se mešali u sve to i hvala Bogu to je na vreme bilo sklonjeno. Ko je ispratio moj ljubavni život zna – istakla je ona ranije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, takođe je jedna od javnih ličnosti koja ne želi da eksponira svoj ljubavni život. Jedino što je popularna reperka otkrila pripadnicima sedme sile je to da je bila verena nekoliko puta, ali da je veridbe raskidala. Kada je reč o njenim partnerima, fanovi ne znaju sa kim je pevačica sve bila u emotivnoj vezi.

Podsetimo, Sajsi je ranije izazvala veliku pažnju javnosti svojom pesmom "Meni se ne udaje", kojom je poslala poruku da ni u četvrtoj deceniji ne želi da izgovori sudbonosno "da". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

MC Stojan takođe ne otkriva pojedinosti iz svog života medijima zbog čega javnost nije upoznata sa time ko su bile njegove emotivne partnerke. Međutim, Stojke je napravio izuzetak i u emsiji "IDJHOT Special" prvi put progovorio o ljubavnom životu.

– I kad imam i kad nemam devojku to niko ne zna. Moram da krijem, jer što manje ljudi zna bićeš srećan duže. Nema potrebe otkrivati te stvari i stavljati u novine, čovek treba da čuva svoju sreću i intimu samo za sebe – rekao je on ranije i otkrio šta mu je priredila bivša devojka.

– Mene je jedna bivša devojka gađala daljinskim od televizora i razbila mi arkadu zato što nisam više hteo da budemo zajedno, nije nam išlo – priznao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

Milica Pavlović je još jedna javna ličnost koja krije svoje izabranike od očiju javnosti zbog čega domaći mediji spekulišu na tu temu. Pevačica je oduvek više stavljala akcenat na muzičku karijeru, kojoj je maksimalno posvećena, o čemu je ranije govorila. Ona je priznala u jednom intervjuu da je naišla na nekog muškarca, kojeg bi volela i koji bi bio vredan toga da ga predstavi svima, da bi zapostavila karijeru.

Katarina Živković u poslednje vreme ne želi da komentariše svoj ljubavni status, ali se dotakla današnjih muškaraca.

  • Ima dosta lepih momaka, ali da li se neko udvara, neprijatno mi je da o tome pričam. Ne znam kakva sam zavodnica, ali sam stidljiva i nikad nisam nikom prva prišla, dala znak ili zeleno svetlo – rekla je ona u jednoj emisiji i otkrila da li ima dečka.

– Nema nikog, ja sam sada baba devojka, prošao brzi voz. To je tužna priča, bojim se plakaće Srbija ako ispričam.

Podsetimo, jedine Katarinine romanse koje su bile javne bile su sa manekenom Banetom Jankovićem, kao i sa fudbalerom Borkom Veselinovićem.

Kada je reč o influenserima, među njima takođe ima ličnosti čiji je ljubavni život pod velom tajne. Jedna od njih je Dunja Jovanić. Ona nikada nije otkrivala ko su bili njeni partneri, jer želi da svoju privatnost zadrži za sebe. Jedino što je Jovanićeva priznala do sada je koliko momaka je imala, ali i kakva je u vezi.

– Zapravo u životu sam imala samo pet momaka i ja kad se vežem, teško me je razvezati. Jako sam lojalna, posvećena i volim da volim. A što se tiče ovog drugog dela, većina njih ne bi bio moj današnji izbor, ali je to deo odrastanja – navela je ona.

Tamara Kalinić do sada takođe nije pokazivala javnosti svoje momke. O njenom ljubavnom životu se skoro ništa nije znalo do trenutka kada je na društvenim mrežama priznala da je srećno zaljubljena, kao i da se zbog ljubavi, ali i karijere, preselila u Pariz. Za partnera je imala samo reči hvale.

  • On je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen… Mogla bih da napišem knjigu o njemu. Tako sam zahvalna što je u mom životu – napisala je na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Popularna blogerka Zorannah već duže vreme intrigira javnost zbog svog ljubavnog života budući da su je povezivali sa mnogim fudbalerima. Međutim, ona nije želela da govori o svojim romansama i otkriva pojedinosti. 

Ona je naglasila da nije osoba koje bi krila svog supruga od javnosti, ali i da nije jedna od devojaka koja će svakog dečka predstaviti fanovima na društvenim mrežama. 

Zorannah je jedino priznala da je bila u vezi sa sinom hrvatskog biznismena Marijana Šarića, Mateom Šarićem, kao i sa Damirom Džumhurom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz