Pretraži

SAJBER KRIMINAL: Policija privodi kraju slučaj krađe identiteta Sare Tkd!

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/saratkd7

Sara se zajedno sa svojom porodicom našla u vrlo nezgodnoj situaciji kada je nepoznatoj osobi, koja se predstavlja njenim imenom i prezimenom, verifikovan profil. 

– Ukraden je moj lični identitet, mojim imenom i prezimenom se manipuliše – rekla je ranije influenserka koja je zabrinuta za svoju bezbednost.



Iza Sarinog lažno verifikovanog profila na Fejsbuku stoji nekolliko lica koja sarađuju na relaciji Srbija-Bosna i Hercegovina.

– Ono što bih još dodala je to da, kad smo otvorili firmu koja se bavi Kripto valutama, osoba koja stoji iza te stranice je iskoristila priliku i na ime naše firme "TKD Investing", postavila tekući račun – rekla je Sara koja je dodala da je zahvaljujući tom računu policija saznala da je u pitanju majka jedne zadrugarke. 

Screenshot: Instagram/saratkd7

Screenshot: Instagram/saratkd7

Pored krađe identiteta, Sara je dobijala mnogobrojne pretnje koje su njoj i njenoj porodici ugrožavale život. 

– I tebe ću ubiti i staviti u zamrzivač, ne boj se, neće to dugo trajati", bila je samo jedna u nizu od jezivih pretnji. – rekla je popularna influenserka koja dobija ovakve pretnje svakodnevno.

Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal je izdalo nalog Bosni i Hercegovini i uskoro se očekuje privođenje.

Podsećamo, mladoj Sari je pre više od mesec neko na parkingu tržnog centra skinuo tablice na kolima i izgrebao auto nekim oštrim predmetom. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz