Pretraži

„SADA SMO U FOKUSU NA BEBU“: Mirka Vasiljević progovorila o petom detetu

Showbiz
0
Photo: Instagram/mirkavasiljevicofficial

Iako je često tema raznih šala zbog četvoro dece, glumica kaže da su joj je to simpatičn i da joj ne smetaju, jer smatra da nemaju negativan kontekst.Sve te šale na moj račun su mi simpatične, uvek se iskreno nasmejem. Mislim da to niko ne kaže iz neke negativne namere. Deca su dar od Boga i to je najveća sreća i bogatstvo. Sve šale u tom kontekstu su mi simpatične i ne smetaju mi – iskrena je bila Mirka.

Ona je potom progovorila i na temu petog deteta i priznala da bi volela da se to desi.

– Ne znam tačno da kažem ni datum, ni vreme ni godinuNekako živimo život kako osećamo. Nikada nismo odredili koliko ćemo dece imati, ni gde ćemo staviti tačku i zarez. Kako želimo, tako i funkcionišemo. Bila je veća pauza između trećeg i četvrtog deteta, šta će biti u budućnosti, vreme će pokazati. Sada smo u fokusu na bebu – objasnila je glumica.

Na pitanje šta Vujadin misli o tome, Mirka kaže da su istog stava.

 Želeli smo da se ostvarimo kao roditelji mladi, on je radio, ja sam radila. Već smo imali nešto naše. Uspeli smo u tome i nekako svako dete se rodilo iz ljubavi i sa željom. Želeli smo da imamo veliku porodicu, da li ćemo uvećavati porodicu, videćemo – rekla je Mirka za Prva TV.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz