Pretraži

SADA JOJ JE DRAGO ŠTO JE IZBEGLA METAK: Ovako je Džastin Biber komentarisao nove pesme Selene Gomez (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez

Selena Gomez je nedavno objavila dve nove pesme "Lose You to Love Me" i "Look at Her Now" koje su i više nego očigledno posvećene njenom bivšem dečku Džastinu Biberu.

——————– Sponsored ——————–

U prvoj pesmi, pevačica govori o tome da je Džastin preboleo njihovu vezu za dva meseca i ubrzo se vratio romansi sa Hejli koju je kasnije i oženio. Nedugo nakon objavljivanja Hejli je na svom Instagram storiju objavila pesmu "I'll Kill You" od Samer Voker, a mnogi su shvatili da je ova poruka upućena upravo Seleni, što je manekenka demantovala.

Isto veče, Selena je objavila i drugu pesma koja jasno govori o tome kako je prebolela raskid i to što joj je Džastin slomio srce. 



  • Naravno da je bila tužna, ali sada joj je drago što je izbegla metak – glase reči pesme.

Od kada su pesme objavljene svet iščekuje da čuje Džastinov komentar, ali i njegove supruge Hejli na njih, ali, oni su odbili da o tome javno pričaju. 

Međutim, strani mediji su preneli izjavu izvor bliskom paru koji tvrdi da Džastin i Hejli razumeju zašto je Selena želela da peva o ovome.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 hour.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Oct 22, 2019 at 8:02pm PDT

– Naravno da su Džastin i Hejli čuli Seleninu novu pesmu i oboje se trude da nemaju nikakave reakcije na stihove koji se odnose ne Džastina. Hejli nije svejedno, ali shvata kreativni proces stvaranja muzike, kao i to da je Džastin imao prošlost – rekao je izvor za E! News.

  • Džastin je potpuno preboleo taj period života i razume da je Seleni dozvoljeno da se osvrne na prošlost na svoj način. Džastin i Hejli žele da Selena bude srećna i na dobrom mestu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@calvinklein @haileybieber #ck50 #mycalvins

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Oct 8, 2019 at 1:22pm PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz