Pretraži

SADA I ZVANIČNO: Razveli se Kim Kardašijan i Kanje Vest!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Architectural Digest

Poznati par prethodnih meseci bio je često u žiži javnosti, najčešće zbog nesuglasica i svađa koje su imali, ali i reperovih pokušaja da sačuva brak sa rijaliti zvezdom.

Do toga, međutim, nije došlo, već su oni sada slobodni, a ta odluka donesena je juče tokom virtuelnog saslušanja i ročišta u Los Anđelesu.

Photo: Instagram/kimkardashian

Photo: Instagram/kimkardashian

 

Ova presuda dolazi godinu dana nakon što je Kim podnela zahtev za razvod od repera, a Kanjev tim je na ročištu izneo tri uslova, od kojih je samo prvi ispunjen – sudija je pristao na zahtev da se sačuva svako pravo na nadoknadu novca koji bi trebalo da bude podeljen između para u slučaju smrti.

Sa druge strane, prenose američki mediji, sudija je odbacio uslov da Kim ne prenosi imovinu koju ima na poverenje, a odbio je i zahtev da se Kim odrekne "bračne privilegije" ako se ponovo uda.

Brakorazvodni postupak je podeljen na dva dela – prvi kojim se rešava zakonsko ime i bračni status, a drugi deo, koji još uvek nie u potpunosti završen, uključuje starateljstvo i finansijsku imovinu.



Podsećamo, bivši supružnici su počeli da se zabavljaju 2012. godine, venčali su se 2014. i imaju četvoro dece – Nort, Sejnt, Čikago i Psalm.

Iako nije bila zvanično razvedena, Kim poslednjih meseci uživa u ljubavi sa novim dečkom Pitom Dejvidsonom, dok je Kanje nekoliko puta viđend u društvu različitih žena, među kojima su pojedine glumice i manekenke.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz