Pretraži

„Saberi se, na crvenom tepihu si“: Neočekivano izdanje holivudske glumice izazvalo bes javnosti, fanovi odmah stali u njenu odbranu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/brookeshields

Poznata glumica Bruk Šilds šokirala je javnost kada se na crvenom tepihu pojavila stajlingu koji su mnogi prokomentarisali kao neprimeren za ovakav događaj.

Pre dva dana je održana dodela Toni nagrada u Njujorku, a s obzirom na to da se radi o velikom događaju za američke glumce nagrade koje dodeljuje žiri od sedamsto članova smatraju se ekvivalentnim drugim nagrama poput Oskara, Emija i Gremija.

I naravno i ovaj događaj je pored svega bio savršen povod za mnogobrojne poznate zvezde da pokažu svoju kreativnost i dobar modni ukus. Međutim, kao i obično postoje zvezde koje su po mišljenju kritičara napravile ozbiljne modne promašaje, a ovoga puta se na meti negativnih komentara našla poznata glumica Bruk Šilds.

Credit: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, ona je za ovu priliku odabrala dugu žutu haljinu sa velikim dekolteom koji je ukombinovala sa puštenom kosom i jednostavnom šminkom, međutim detalj koji je naročito privukao pažnju na njoj jesu poznate papuče „Kroksice“ i to ni manje ni više nego u žutoj boji.

Ovaj stajling je prema mišljenju mnogih, bio u najmanju ruku čudan, a njeno nepoštovanje same dodele izazvalo je brojne negativne komentare na Internetu.

„Saberi se, na crvenom tepihu si!“, „Od glumice sa takvom karijerom ovo je neprofesionalno“, „Šta je umislila da je?“, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod fotki njenog stajlinga.

Međutim, nakon brojnih negativnih komentara, oglasili su se fanovi Šildsove koji su stali u odbranu poznate glumica. Naime oni koji znaju pozadinu priče i razlog zašto se na crvenom tepihu pojavila u papučama, su podržali glumicu i istakli koliko je hrabra njena odluka.

Nekoliko dana pre ovog crvenog tepiha ona je obavestila pratioce na svom Instagramu o operaciji stopala kroz koju je prošla. Bruk je dan pre dodele Toni nagrada objavila fotografiju stopala nastalu dok je ležala na zadnjem sedištu automobila i napisala da je imala dvostruku operaciju na nožnim prstima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields)


S obzirom na operaciju niko nije očekivao da će se glumica pojaviti na dodeli, međutim činjenica da je ipak došla je oduševila njene fanove koji ne prestaju da joj upućuju reči podrške.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz