Pretraži

„MAMA JE IZLAZILA SA MOJIM MOMCIMA“: Slavna glumica iznela šokantne detalje o svom odrastanju

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen

Bruk se tim povodom prisetila čudnih situacija u kojima se nalazila sa njom.

– Moja mama je izlazila s mojim momcima. Jesi li ikada imala tu čudnu situaciju sa svojom mamom? – upitala je Bruk.

Ona je objasnila kako je njena majka bila gotovo "zaljubljena" u nju te je nije zanimalo izlaženje s muškarcima jer je bila fokusirana na izgradnju kćerine karijere.

– Ja sam joj bila glavni fokus. Obe smo bili odsečene od svoje seksualnosti. Trebala sam ostati devica, a ona Terri Terrific – rekla je Bruk.

Kasnije je tokom emisije Barimor istakla kako su Bruk i majka Teri često sedele zajedno za vreme intervjua što je glumica objasnila majčinom željom da je zaštiti.

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

 

– Bilo je: ‘Niko te neće uhvatiti. Ja ću biti tamo. Ja sam prva tamo. Moja si. Neću te dati nekome – objasnila je Bruk, dodajući da je to učinjeno 'pod okriljem zaštite', ali smatra da je to bilo više posedovanje i strah.


U Hulu dokumentarcu, 'Pretty Baby: Brooke Shields', glumica je otvoreno govorila o iskorišćavanju i seksualizaciji koju je doživela kao dečija zvezda, uključujući to da joj je majka dopustila da pozira gola za Plejboj kada je imala samo 10 godina i glumi dečiju prostitutku.

 

Šilds se jednom prilikom prisetila kako su njene ćerke bile zgrožene te nazvale taj film dečijom pornografijom. Glumica je takođe otkrila kako joj je bilo teško s ćerkama da razgovara o detinjstvu i kako im nije mogla dati razlog zašto joj je njihova baka dopustila da radi sve te projekte, prenosi 24sata.hr.

– Mislim, mogla bih reći: ‘Oh, bilo je to tada takvo vreme’ ili ‘Oh, to je bila umetnost – objasnila je glumica.

– Ali ne znam zašto je mislila da je to u redu. Ne znam – poručila je tada Bruk, a usprkos svemu, glumica i nakon deset godina od smrti majke ima potrebu da je zaštiti.

– To je urođeno kad si jedino dete samohrane majke. Sve što želiš je voleti svoje roditelje i zadržati ih živima zauvek – zaključila je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz