Pretraži

SA NJIM NE MOGU DA SEDNEM NA PIĆE: Sandra Afrika otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Vladimirom Volkovim

Showbiz
0
Photo: Youtube/ IDJTV

Sandra je nerazdvojna sa svojim drugom Ilijom Pečenicom, koji je pre neki dan postavio fotografiju sa njenim bivšim dečkom, Vladimirom Volkovim, na svoj Instagram stori, a nama je otkrila kako komentariše njihovo druženje.

  • Pa ne znam zapravo kako bi Vladimir komentarisao moje druženje sa Pečenicom, zato što sam ja Pečenicu upoznala preko njega. Tako da je zaista OK što se oni druže, a diskutabilno je već što smo Ilija i ja nastavili da održavamo kontakt. Ja sam upala u to društvo, ali nisam ja kriva što su me zavoleli – našalila se Sandra i dodala da sa Ilijom sarađuje super, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.


  • Mogu slobodno da kažem da smo se baš pronašli. Od kada sam ga upoznala do danas ga nijedan spot nije obišao. Što se tiče njegovog posla mislim da je baš fenomenalan, a i jako je odan prijatelj, to mi se svidelo. Primila sam ga k srcu, tako da je sada tu – dodala je ona.

Nedavno se u medijima spekulisalo da se Sandra pomirila sa svojim nekadašnjim dečkom Vladom, a ona je za naš portal to demantovala i otkrila u kakvim su oni sada odnosima.

  • U ok smo odnosima. Kada se vidimo kažemo ćao i to je to. Ja generalno nisam svađalica i neko ko ne priča sa bivšim momcima. Ja sam imala vezu od jedanaest godina, i sa tim momkom i dan danas razgovaram i sarađujem. Nisam neko ko ruši sve pred sobom i ostavlja krš i lom. Mislim da smo normalni ljudi i zreli i da možemo da sednemo normalno i da se dogovorimo za dalji odnos, ali ne možemo da se družimo. Ja sa Vladimirom ne mogu da sednem na piće, ali kada ga vidim nema potrebe da okrećem glavu, uvek se javim, sve je ok. Ne čujemo se, nemamo nikakav kontakt i ne viđamo se. Sa kim je i šta radi, ne znam. Eventualno kada vidim nešto na storiju – zaključila je pevačica.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz