Pretraži

SA GREŠKOM ILI POSVEĆENE: Zbog ovih tetovaža poznati su se pokajali

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic/kijakockar/bekvalceva

Osim toga, dolazi i do grešaka prilikom tetoviranja, te tetovaže dobiju potpuno drugo značenje koje poznati nisu želeli. Kada dođe do toga, oni ili preprave crtež na telu illi ga trajno uklone.

Teodora Džehverović, koja je poznata kao ljubitelj ukrašavanja tela, ispričala je jednom prilikom da ima tetovažu na butini zbog koje se kaje. Kako je priznala, to je bila njena greška do koje došlo kada je sama pisala tekst. Pevačica je tekst pronašla na internetu: "Where life begins, love never ends". Međutim, ona je pomešala slova, pa je umesto "život" na engleskom jeziku napisala "ljubav".

  • Može i tako, Bog me je spasio. Ali to je ono bromazepami su trebali da se piju. Zamisli momenat kad treba da mažeš to, kakva tetovaža, hoću da iskočim iz sopstvene kože – rekla je ona svojevremeno u jednoj emisiji.

Ksenija Knežević iz grupe "Hurricane" je kao tinejdžerka želela da ukrasi svoje telo, te je pokušala da kod tatu majstora uradi datum svoje mlađe sestre. Međutim, osim meseca i dana, ne može da se razazna ni godina rođenja. Ona je u našoj emisiji "Quiz" priznala da je postupak bio vrlo nepromišljen i da joj se tetovaža ne dopada, ali da će je zbog toga najverovatnije ukloniti sa svog tela.

Još jedna od naših javnih ličnosti koja se kaje zbog šaranja svog tela je Kristina Kija Kockar, koja se istetovirala u 17. godini. Kija ima nekoliko tetovaža, a jedna od njih nalazi se na leđima. Za pevačicu je sreća jer se one ne vide, pa ih zato neće uklanjati. Kako je otkrila sada se ne bi odlučila na taj korak da može da vrati vreme.

Podsetimo, jedna od upečatljivih Kijinih tetovaža su stihovi pesme koju je za nju napisao bivši dečko, reper Struka, sa kojim je bila pre Slobe Radanovića.



Nataša Bekvalac se pokajala zbog tetovaže koju je ranije uradila iz ljubavi prema sada svom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću. Pevačica je istetovirala slovo "D", prvo slovo imena vaterpoliste, na zglobu ruke. Međutim, kada su rešili da okončaju brak, Bekvalčeva je više nije želela na svom telu, te ju je prepravila. Inače, Danilo i Nataša su imali istetovirane labudove, koji su predstavljali simbol večne ljubavi. Ikodinović je posle njihovog rastanka prepravio taj crtež na svojoj ruci u grm bodljikavih ruža.

Kada je reč o stranim zvezdama, među njima takođe ima onih koji su napravili grešku prilikom tetoviranja, a jedna od njih je Arijana Grande. Pevačica je pre oko dve godine odlučila da na svom dlanu istetovira naziv pesme "7 Rings" na japanskom jeziku, ali je napravila propust. Falili su neki simboli, pa je na njenoj ruci pisalo nešto što je mnoge nasmejalo – "Mali roštilj". Budući da se Arijana tada pohvalila fanovima svojom novom tetovažom na Instagramu, našla se na meti podsmeha. Nakon toga je istakla da je namerno izostavila neke simbole, jer ju je tetoviranje navodno bolelo. Kasnije se ponovo oglasila i pokazala svima prepravljenu tetovažu.

Anđelina Džoli je takođe na telu imala tetovažu, koja se kasnije ispostavila kao pogrešan izbor. Dok je bila u braku sa Bilijem Bobom Torntonom, odlučila je da iznad zmaja istetovira njegove ime. Kada su se razveli 2003. godine, glumica je odlučila da ukloni tu tetovažu.

Britni Spirs se može pohvaliti sa nekoliko crteža na svom telu, međutim dva imaju pogrešno značenje zbog greške tatu majstora. Tetovaža na njenom desnom kuku koja ima kineske simbole, trebalo je da označava "misteriozno", a u stvari je ispalo "čudno". Druga, koja se nalazi na vrata, je hebrejska reč za Boga, koja nije dobro napisala, pa ju je pevačica kasnije izbrisala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz