Pretraži

„SA 12 SAM POČELA DA PIJEM, A ONDA SAM PREŠLA NA KOKAIN“: Demi iskreno o svojim porocima

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Demi je ršila da svoju, nimalo laku, životnu priču ispriča u podcastu 'Call Her Daddy' koji vodi Aleks Cuper, gde je priznala da je počela da eksperimentiše sa opijatima kada je imala samo 12 godina.– Prvi put sam počela da eksperimentišem sa 12 ili 13 godina. Doživela sam saobraćajnu nezgodu i prepisali su mi opijate. Moja mama nije znala da će morati da zaključava prostoriju u kojoj su se nalazili opijati od svoje trinaestogodišnje ćerke, ali ja sam u tom trenutku već itekako pila – prenose američki mediji.

Kako je dodala, u opijatima i alkoholu je tražila beg od problema sa kojima se borila.

– Krala sam pivo iz hladnjaka svog očuha, a uglavnom sam pila sama. To je tada trebalo da bude glavni pokazatelj problema – rekla je. ona, a potom dodatno šokirala izjavom da je sa 17 godina počela da koristi kokain.

Photo: Instagram/ddlovato

Photo: Instagram/ddlovato

 

– Sa 17 godina sam prvi put probala kokain i previše mi se svidelo. Nakon 18. godine sam otišla na odvikavanje  – otkrila je pevačica.

Pored toga, ona je 2011. godine otkrila da boluje od bipolarnog poremećaja, bulimije i anoreksije, a jedan događaj iz 2018, kada se umalo predozirala, promenio je sve.

–  Sve to je prouzrokovalo oštećenje mozga, srčani udar i tri moždana udara. Da me niko nije pronašao ja danas ne bi bila ovde – rekla je ona i dodala da je nakon svega uspela da se izbori sa problemima, ali da taj put nije bio lak.

  • Završila sam sa stvarima koje mogu da me ubiju – zaključila je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz