Pretraži

„SA 12 SAM POČELA DA PIJEM, A ONDA SAM PREŠLA NA KOKAIN“: Demi iskreno o svojim porocima

Showbiz
0
Photo: Instagram/ddlovato

Demi je ršila da svoju, nimalo laku, životnu priču ispriča u podcastu 'Call Her Daddy' koji vodi Aleks Cuper, gde je priznala da je počela da eksperimentiše sa opijatima kada je imala samo 12 godina.



– Prvi put sam počela da eksperimentišem sa 12 ili 13 godina. Doživela sam saobraćajnu nezgodu i prepisali su mi opijate. Moja mama nije znala da će morati da zaključava prostoriju u kojoj su se nalazili opijati od svoje trinaestogodišnje ćerke, ali ja sam u tom trenutku već itekako pila – prenose američki mediji.

Kako je dodala, u opijatima i alkoholu je tražila beg od problema sa kojima se borila.

– Krala sam pivo iz hladnjaka svog očuha, a uglavnom sam pila sama. To je tada trebalo da bude glavni pokazatelj problema – rekla je. ona, a potom dodatno šokirala izjavom da je sa 17 godina počela da koristi kokain.

Photo: Instagram/ddlovato

Photo: Instagram/ddlovato

 

– Sa 17 godina sam prvi put probala kokain i previše mi se svidelo. Nakon 18. godine sam otišla na odvikavanje  – otkrila je pevačica.

Pored toga, ona je 2011. godine otkrila da boluje od bipolarnog poremećaja, bulimije i anoreksije, a jedan događaj iz 2018, kada se umalo predozirala, promenio je sve.

–  Sve to je prouzrokovalo oštećenje mozga, srčani udar i tri moždana udara. Da me niko nije pronašao ja danas ne bi bila ovde – rekla je ona i dodala da je nakon svega uspela da se izbori sa problemima, ali da taj put nije bio lak.

  • Završila sam sa stvarima koje mogu da me ubiju – zaključila je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz