Pretraži

„RUŽA JE PROCVETALA“: Lores svojom prvom pesmom „Bye bye“ osvaja srca publike

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Gledaoci su sinoć u novoj epizodi show-a imali priliku da premijerno odslušaju Anđelinu pesmu i da saberu celokupne utiske o njenoj numeri, ali i pojavljivanju u takmičenju.



Pored odličnih vokalnih sposobnosti, Lores je pokazala da odlično pleše i da ima smisao za stajling, šminku i frizuru, koju Couch-evi i publika i te kako primećuju.

Ona je ponovo odlučila da prikaže kreativnu stranu, pa je u spotu nosila vrlo interesantne odevne komade sa specifičnim nakitom

Pesma je veoma energična i kako njeni pratioci kažu "ulazi u uši", tako da mnogi očekuju da će ova numera biti pravi letnji hit.

Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV

Screenshot: Youtube/ IDJVideos.TV


Lores je u jučerašnjoj emisiji istakla da joj je jako bitno da njeni roditelji budu zadovoljni njenim napretkom i karijerom i da javno obećava da ih nikada neće obrukati, jer joj je to ispod časti.

Njen Couch se složio da je ona vaspitana i odgovorna devojka i da je to odmah procenio u njoj, zbog čega je veoma zavoleo.

Lores je mnogobrojnim komentarima dokazala da je potencijalni favorit, a njeni fanovi nisu štedeli lepe reči za njenu prvu solo numeru.

 – Ruza je procvetala.Bravo Lores, bravo Relja!", "Njaveća zvezda će biti Lores", "Ovo zaslužuje pobedu" – su samo neki od komentara upućene talentovanoj mladoj pevačici.

Učesnica IDJShow-a je svoju pesmu pripremila u saradnji sa svojim Couch-em Reljom Popovićem, kao i sa ostatkom njegovog tima.

Ukoliko niste poslušali pesmu, imate priliku da odslušate, ali i pogledate spot na Jutjub kanalu IDJVideos ili na linku ispod:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz