Pretraži

Romana progovorila o teškom periodu i kako se nosi sa tim

Showbiz
0
Photo: Instagram/romana_panic

Romana Panić proživela je teške životne trenutke u Australiji kada je završila u zatvoru zbog krađe bankomata. Ona je posle duže pauze počela javno da se pojavljuje i ne krije da joj to itekako prija. 



Nakon nemilog događaja koji joj se dogodio, ona se vratila u Srbiju i otkrila je za jedne domaće medije kako je provodila vreme za vreme korone. 

– Kuvala sam, učila sam da sviram klavir, vreme sam provodila sa društvom uglavnom – rekla je pevačica. Da je usavršila sviranje klavira govori i činjenica o kojoj više možete pročitati ovde

Romana je u potrazi za novim pesmama, koje planira da izbaci od jeseni, ali evo šta je preduslov za tako nešto. 

– Tamo od jeseni nadam se da ću izbaciti nešto novo. Želim da to bude nešto čime sam baš zadovoljna – iskrena je Panićeva. 

Pevačica je progovorila i o situaciji koja joj se dogodila pre godinu dana, kada je završila u zatvoru, ali kaže da sve to smatra životnim iskustvom. 

– To je jedno ogromno iskistvo, koje će tamo nekad u neko dogledno vreme da se pokaže da je i to trebalo da se desi. Tako sam ja gledala i na sve to. S obzirom na to da je ceo svet bio u zatvoru, bude mi lakše. Preuzela sam ličnu odgovornost i to je prošlo i sad šta je bilo bilo je. Idemo dalje – poručila je Romana. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz