Pretraži

ROĐENDANSKI POKLON KOJI ĆE GA DOTUĆI: Šakira spremila novu osvetu za Pikea, ratu bivših partnera se ne nazire kraj!

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/ZeBrA

Nakon osvetničke numere u kojoj je brutalno isprozivala svog bivšeg i njegovu ljubavnicu, Šakira je sada, navodno, pripremila novu osvetu Pikeu, a to je odabrala upravo datum njihovog rođenja. 



Šakira je, kako navode svetski mediji, snimila još jednu osvetničku pesmu, a ovog puta ju je inspirisala pevačica Majli Sajrus, koja je bivšem suprugu Liamu Hemsvortu, njegov 33. rođendan, začinila sa novom pesmom "Flowers".

Na novoj pesmi, koja će biti rođendanski poklon za Pikea, Šakira je sarađivala s kolumbijskom zvezdom Karol G. Spot su snimile za samo dva dana, a radile su i po 15 sati dnevno kako bi sve bilo spremno na vreme, tvrdi novinarka u podkastu "Mammarazzis".

Šakiri, podsetimo, veoma smeta nova veza bivšeg fudbalera Barselone sa 23- godišnjom Klarom Čijom Marti, koja je ranije radila u njegovoj kompaniji, ali Pike je svima stavio do znanja da on nema nameru da krije novu vezu, pa je tako nedavno postavio i zajedničku "zaljubljenu" fotografiju sa novom izabranicom na Instagram profilu.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz