Pretraži

„ROĐEN JE BEZ ZNAKA ŽIVOTA“: Voyage ima rođenog brata Vasilija, a njegova životna priča slama srca

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Naime, Voyage ima rođenog brata Vasilija koji je rođen 2000. godine, a odmah po rođenju usledila je borba za njegov život.O ovome je govorila Vojažova mama Žana i to još 2004. godine.

Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i ako se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice – ispričala je Žana tad.

Vasilije je prebačen u zavod za neonatologiju, gde je mesec dana proveo priključen na aparate, a onda su ga roditelji na ličnu odgovornost odveli kući.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

  • Znali smo da ne možemo protiv sudbine, ali sam duboko u sebi verovala da će preživeti jer je rođen na dan velikog sveca Vasilija Velikog. To je naša najveća životna pobeda. Danas ima četiri godine, savladao je kompjuter, engleski mu nije stran, ide u školu za glumu i zna da mi postavi pitanje o kojem treba dobro da razmislim da bih zadovoljila njegovu znatiželju – ispričala je pre 19 godina Žana, prenosi "Hello".

Mladi izvoađč je jednom prilikom na Instagramu pokazao svog brata, a mnogi su se složili da izgleda veoma lepo, te da je ozbiljan frajer.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz